Распукување на устата

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам ама ....Не помага ни лабело ни гроздова маст....Кај мене нема годишни времиња...Секогаш ми се распукана секогаш....Помогнете со нешто...А не дека не пијам витамини,спортист сум короситам витамини сабајле-вечер,пијам течности,јадам овошје ама џабе е ....Освен тоа со мед немам пробано,или ќе ми дадете некој друг совет?:tapp:

Земи си Vitaskin Lip Care Sport. Сина паковка, ги има у хоризонт на касата.:salut:

Такво нешто е. позз:salut:

toa so baknezite mi bese najineteresnooo hohohohoh....aj gajle ti e ke te izdrzii..hehe:pipi::pipi:

хммм...па скоро никогаш не ми пука устата...али некогаш се дешава и да ми тече крв...:(и тогаш или со гроздова маст што не ја сакам многу многу, или со лабело од мед и млеко...за два дена ми е совршена :)

или ти лушти и пука од пречесто користење на лабело =)
Сепак мед е најдобро за испукана уста

ако на некој му пука устата препорачливо е да си ја намачка со мед :wink:
Сега си намачкав и мед....Се надевам дека барем малку ќе ми помогне....:helou:

ретко ми пукаат усните...ептен у зима кога е ладно али сепак ретко.....

Ако не ви помага лабелото,пробајте со павловичева или вазелин... Навистина помага!!:smir:

дефинитивно медот помага,како и вазелин, и лабелата на росал:smir::helou:

Па види во аптека прашај.Освен тоа да не ја лижеш многу устата посебно кога има ветар надвор затоа што од тоа многу пука:vozbud:

..кога е вакво времето..секогаш имам проблем со искупака уста..но не користам лабело..немам навика...секогаш купувам и секогаш ги заборавам некаде...ама затоа навика ми е..пред да легнам..да ставам обична помада на устата..и супер..секоја вечер тоа правам..и супер...нема потреба од ништо друго =)

Не ја лижи устата кога си на ладно и ставај почесто лабело. Не е важно какво ставаш. Мене барем све ми помага за распукана уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom