Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Schwarzes Glas
Jeder Lacht

Се надевам дека некогаш демо снимките ќе ги претворат во студиски материјал.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Вака, почнав од почеток со читањето на темата но отиде премногу со контрање и слично. Лично јас не дека сум голам фан на метал или пак на друг тип музика. Едно време со рап и слично премногу бев,но сега искрено сум на сите страни со слушање и уживање во најразличен тип музика некој и немаат никаква сличност но толку за мене, Rammstein ги заслушав пред едно 3 години и од тогаш баш често ги слушам супер се но искрено не се заразив со спотовите или со настапите кои што ги имаат не дека не се добри туку почнав со едно класично слушање музика,дискографијата и на рандом сите вртат песни имаат интересен стил и добар сегмент што доведува до уживање. Многу и не можат да ги сварат,зависно до кое ниво е човек созреан во однос на музика или ете насоката која што ја имаат тие. Поз од мене и да уживам во Rammstein.

Белградска Арена, 2010 година, ....... лудница, невероватно добро, не може да се опише, треба да се види, ...... предгрупа combichrist, која првпат ги слушнав и беа идеален избор за предгрупа. а лендеман, .... ух, комплетно луд (во позитивна смисла луд) настап за паметење. најблизу до нивниот настап може да биде на металика во софија 2008 во поглед со пиротехниката. и нормално, кога би имал пак можност пак би идел (y)

Белградска Арена, 2010 година, ....... лудница, невероватно добро, не може да се опише, треба да се види, ...... предгрупа combichrist, која првпат ги слушнав и беа идеален избор за предгрупа. а лендеман, .... ух, комплетно луд (во позитивна смисла луд) настап за паметење. најблизу до нивниот настап може да биде на металика во софија 2008 во поглед со пиротехниката. и нормално, кога би имал пак можност пак би идел (y)
April 28, 2013 RS Belgrade

И плус од порано се знаеше.

July 26, 2013 BG- Sofia, Sofia Rocks

Бирајте. :)

И Љубљана е, има баеги наши студенти у Словенија. :)

Колку те кошташе се со се карта,превоз итн.?

April 28, 2013 RS Belgrade

И плус од порано се знаеше.

July 26, 2013 BG- Sofia, Sofia Rocks

Бирајте. :)
убаво кажав, КОГА БИ ИМАЛ МОЖНОСТ, а тоа подразбира и финансиски средства
сепак, таква една екскурзија кошта најмалку 50евра од човек. иако реално би чинела и 80, .... карта и превоз е сигурно 50. а и таму да се напиеш бар едно пиво нели и каснеш нешто. иако од дома сендвичи е најефтино но ......... нормално е да сакаш и да си почастиш душа малку, нели? а сам не се иде!!! тоа значи и партнер/ка, (со некој/а од прошла недела не се брои или иде) каде што ЗАЕДНИЧКИ се прават планови, ....... ух, многу друже, многу за мене.
ама затоа на сите, ама баш на сите што ќе идат им посакувам најубаво на цел свет да си поминат
П.С. ако добијам на спортска, ...... рачунајте и на мене
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 13:05 ---
Колку те кошташе се со се карта,превоз итн.?
ух, поодамна беше но сигурен сум дека бар карта беше 50 евра, а превозот организиран мисам 20 евра. така да од човек 70 плус други глупости. пиење, јадење, нормално некоја маица или марама за сувенир :LOL: ..... 100 во глобала е трошокот.
ДА, некој ќе каже, ако купиш карта порано ...... ке ти испадне на РАТИ. и тоа е ОК, само ...... дали секогаш може така?

Zbog toga, na mnogobrojne zahteve, odgovaramo – RAMMSTEIN u Kombank Areni, 28. aprila 2013. Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. biće u prodaji od danas ,15 novembra, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra, Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i putem sajtova: www.eventim.rs i www.kombankarena.com .

rammstein_bxx2.jpg
Du hast -браќа ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom