Ракометни трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата TheTrooper
  • Време на започнување Време на започнување
Барса со две нови имиња на левата бековска позиција..
Иако се шушкаше подолго време сега е официјално...
Тимоти Нгесан од Шамбери,и Ласе Андерсон(дечкото шо ги испердаши Џамбо и Диви) ќе решетаат во Барса наредна сезона..
Плус Жалуз и Јиха на лев бек,не се нормални овие бе:shook:+втората радост на Талант...
И на крај Индијанец во целата оваа дружина е Јиха..
Кој :kuracc:им требаше овај ризик на Барса не ми е јасно?1милион дадоа само за оштета+плата,а залижаниот не изигра ни 3 утакмици...:shook:
И после сите сакале да бидат како г-динот Ристо Чокрев,е па сакаат ама не можат...
Едно е ДА ЗНАЕШ И МОЖЕШ,друго е да сакаш и НЕМОЖЕШ...
Немаат разбрано во Барса за г-динот,иначе ќе го земеа досега..
А сигурно и Кил и Песеже ќе се вклучат во трката...и тие се тешки пацери кога се работи за кадровскиот дел...
Иначе и Валеро Ривера Џуниор,по 10и кусур години се враќа во Барса на местото на Гудјон кој најверојатно се враќа во РНЛ на местото на Уве..
И Саубљиќ како бек ап за Глувчето...
Вака ќе изгледа составот на Барса наредна сезона..
ЗамИнуваат-Гурбиндо(Нант),Сармиенто(СТ Рафаел),Нодесбо(сеуште не се знае,можеби Вардар,така се шушка),се преговара и за останување на Шариќ на кого му завршува договорот....
П.С.
http://www.balkan-handball.com/transferi/mite-stoilov-novi-clan-tineks-proleta/
МУСТАКОТ сите избркани ги собра...:zloo:
Го прајме ние будала...:icon_mrgr:

Валур сигурно оди во РНЛ, веќе го имаше со дрес и како потпишува договор :D Валеро е екстра замена за него :)

Терзиќ во Бенфика

Супер трансфер, си прават фино тимче богами.

Бомбач си иде али сеедно добри играчи зимаат..Сташ Скубе од Горење ќе иде таму.
Tocno znaev deka nekoj kje pise za Bombac :D.Jbg uste on da bea kje bea strasna ekipa, mada i vaka kje imaat dobro timce.

Недим Ремили во ПСЖ.

http://www.handball-planet.com/28598-2/

Веќе го зедоа на десен бек и Степанчиќ за од на лето, Онуфриенко ќе си оди. По, по, какви пуцачи ќе имаат и овие, страшна екипа.

Карабатич, Хансен, Нарцис, Акамбре, Бараше, Ремили и Степанчиќ. :shok2: :pistoldz:

Skof vo PSG.Saglam golman.Gi imam gledano "dva pati" :icon_mrgr:sezonava Nantes,i na dvata natprevari Skof branese nenormalno.Star lisec i mnogu iskusen.

Skof vo PSG.Saglam golman.Gi imam gledano "dva pati" :icon_mrgr:sezonava Nantes,i na dvata natprevari Skof branese nenormalno.Star lisec i mnogu iskusen.

Не знам зошто се решија за Шкоф, веќе и тој има 39-40 години негде. Знае да има добри партии кога кини доста топки, меѓутоа знае и да го снема неколку партии топка да не фати. Добра опција е за една сезона, да делат минутажа со Омејер (да не се мачи толку вампирот), и подобра опција е од онај нигата циркуназот што им е замена. Сепак мислам требаше да си најдат некое младо голманче, да бараат достојна замена за Омејер навреме.

Инаку, Самуел Онрубиа ќе си бега и тој во Тремблеј.

Не знам зошто се решија за Шкоф, веќе и тој има 39-40 години негде. Знае да има добри партии кога кини доста топки, меѓутоа знае и да го снема неколку партии топка да не фати. Добра опција е за една сезона, да делат минутажа со Омејер (да не се мачи толку вампирот), и подобра опција е од онај нигата циркуназот што им е замена. Сепак мислам требаше да си најдат некое младо голманче, да бараат достојна замена за Омејер навреме.

Инаку, Самуел Онрубиа ќе си бега и тој во Тремблеј.
Си имаат план на голот да бранат искусни голмани.Сосема коректно е тоа,јас го подржувам трансферот на Шкоф.Шкоф е одличен голман, воедно ја знае француската лига.Не им е потребен некој скокај куре,а и не гледам некој добар млад голман моментално.Ете само Ивич од појакиве екипи,ама тој си направи трансфер во Киелце.Можда има некој квалитетен голман во помалите екипи,ама кој ги знае.

Коралес како замена би бил одличен,ама и Шкоф не е за фрлање.

Онрубиа три чуке нема,човекот пропадна.Најголем мисир постана,машина за промашување.А трансферот во Тремблеј е жива мизерија.Ај Прибак испадна глуп,ама овој поглуп.Направија на сред сезона трансфер во "второлигашка" екипа.:toe:

Лука Жвижеј (Звижеј) како и да е, од следната сезона во ПСЖ.
Страшен тим склопија овие, на секоја позиција одлично покриени.

Е не, ќе се тегнат за Борозан цела пролет :facepalm:

12924565_10154058387158486_2832307819930060217_n.jpg

Со Уве заедно..сигурно овие двајцава Мтима и Орунбиа си идат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom