Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Добро прво полувреме браво,добра игра во нападот,лазаров одлично ги разигрува останатите очекувам во второ и тој да распали.У одбраната цврсто,и што е најважно бес исклучувања со ваква игра не би требало да имамо проблеми.

Makedonija-Avstrija (16:10) po prvo poluvreme :)

Голманот - :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Се можам да поднесам во животот, ама кога играч не се однесува со почит и фер-плеј, истиот добива кај мене загарантирани негативни поени до крај на живот и ќе предизвикува нагони за повраќање до крај на животот, па ако сака нека биде и најталентиран на свет. Талент без фер плеј - ебате играчот, во било кој спорт.

Голманот - :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Се можам да поднесам во животот, ама кога играч не се однесува со почит и фер-плеј, истиот добива кај мене загарантирани негативни поени до крај на живот и ќе предизвикува нагони за повраќање до крај на животот, па ако сака нека биде и најталентиран на свет. Талент без фер плеј - ебате играчот, во било кој спорт.

A што направи не видоФ..

И после кире го напрае магаре:)

Тотално заслужено. На гостински терен, се курчиш и ја провоцираш ПУБЛИКАТА пред се. Е па мора да бидеш спуштен на земја.
Кретенизам. Мразам непочитување. Мразам.
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 17:35 ---
Значи не ми е јасно зашто секогаш паѓаме во форма на почеток на прво полувреме. :facepalm:

Фластер на кире,вечити наш проблем,до кога?

На кој канал е сега ракометот и дали има некој стрим од него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom