Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Ги вратија судииве Словенија во игра со црвениот картон на Карсманакис и едно најмалку два недосудени пенала за нас иначе ќе водевме со поголема разлика ја полувреме.

Митев го пушти по бурек на Благотиншек со последниот гол.
Штета, можеше и мораше да се оди со поголема предност на полувреме.
Јанц и Влах ја вратија Словенија во игра, класа играчи се овие двајца.

Ги вратија судииве Словенија во игра со црвениот картон на Карсманакис и едно најмалку два недосудени пенала за нас иначе ќе водевме со поголема разлика ја полувреме.
Za toa e ova e ebiveter sport plus na klupa e Kiro pederot

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Ако прво водиш а после ѕе стигаат и пресвртуваат, тоа е до тренерот... Посебно во ракомет и кошарка

Ако ич не играме преку крила и Литванија ќе не мачка

Кузмановски ли е Серафимов ли е..Ги нема како "автобус у недела"..

Очај еј со 6-7 да водиш и сеа да губиш.... Не заслужуваме ние ни европско нит светско првенство со ваква игра..

Slovencive ne utepaa so pravovremeni vkrstuvanja. Našava odbrana švajcarsko sirenje. Ubavo e koa ti se servira realnosta na domašen teren. Da ne se zanesuvame previše.
Автоматски споено мислење:

Пошо изгубивме од Литванија, која не постои на ракометна мапа.
Toa beše pred SP. Na Svetskotoa pokažaa podobro lice, i ednostavno beše realno da se očekuva pobeda protiv vakva Slovenija. Ama zatoa rekov, ni pokažaa koja e realnosta. Toa e.

Dali nekoj zabeleza deka Vlah dobi 2 minuti isklucuvanje nad Gjorgiev,a vo sleden napad postigna gol.

Ваква утакмица се става во сала каде што ќе може да има притисок 60 минути. Цело второ штама е во салата, пола сала дечурлана.

Ни покажаа каде ни е местото… Премногу летаме во облаци, а имаме 1-2 чист просек на играчи и тоа е тоа. Гледајте само каде играат Словенциве, а каде нашиве и се е јасно. Среќа што на ЕП и СП има по 50 репрезентации, да беше како порано, к*р ќе помирисавме првенство.

Се враќаме пак чекор назад, кој ги ебе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom