Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сите тие ескперти со пивски стомаци уште одамна не отпишаа за Светското. Секој паметен би се смеел само на коментари или во најдобар случај воопшто не би ни читал. Неколку души тука си правевме муабет дека немаме шанса за сензации ама можеме да се бориме ау бау, на крај искочи ради неискуство да не завршиме Топ 8.

Ушите да му ги јадат на Киро, тоа имам да кажам. Доктор за ракомет е, така да нека си работи само и нека груваат децата. Топ е што направија клуб кај што можат наши да играат другиве нека носат странци и бркаат Европа така. Фер.

Утре ќе се менува претседател на федерација, се надевам ќе продолжат таму кај што Мукаетов застана.
Кој знае нешто повеќе за новиот нека напише што да очекуваме:)

Утре ќе се менува претседател на федерација, се надевам ќе продолжат таму кај што Мукаетов застана.
Кој знае нешто повеќе за новиот нека напише што да очекуваме:)
Како што би рекол Свињенко, ќе треба да се навикнеме на новото нормално :D

Милион денари стимул да се победи Словенија наредната среда. Словенја доаѓа без Зарабец, па тоа треба да е плус за нас и да победиме. Мноуг битна победа би била оваа, каде верувам дека пласманот ни е 95% осигуран со тоа и би биле минимум втори во група - што е битна работа за шеширите на ЕП.

Ке победиме со Словенците 4 разлика,сите играчи ни се во добра форма

Продажбава на билети преку сајтов што го пишаа мк тикетс за натпреваров пишаа почнува на 3ти март? А сеа гледам вика „Во моментов нема продажба за овој настан“. Некој има инфо за ова или?

Продажбава на билети преку сајтов што го пишаа мк тикетс за натпреваров пишаа почнува на 3ти март? А сеа гледам вика „Во моментов нема продажба за овој настан“. Некој има инфо за ова или?

Ваљда се распродаде, јас каснев 2 сати од кога отворија и уште 50-100 карти имаше остансто.

Прво пуштија карти малку се продадоа утре ден пуштија уште карти и тие се продадоа.
Само не знам зошто пушта етапно, а не на едно и од некои блокови воопшто немаше карти. Изгледа ќе има доста семкари.

Прво пуштија карти малку се продадоа утре ден пуштија уште карти и тие се продадоа.
Само не знам зошто пушта етапно, а не на едно и од некои блокови воопшто немаше карти. Изгледа ќе има доста семкари.
Најтажното во врска со репрезентацијата е тоа што се повеќе има театарска атмосфера во Борис

Словенците печени за да ги шлапнеме во Скопје, битно ќе бидне тоа

Многу повредени имаат кај нив, плус некои играчи како Јанц ќе дојдат директно во Скопје. Во многу такви случаи, дали ракомет или фудбал, на противниците им се одбивало од глава. Треба да се запне и да се добие Словенија. Убаво ќе биде барем некои 3 разлика да ги победиме, а после ќе биде полесно.

Ne znam zošto ve čudi toa što sme favoriti na domašen teren protiv edna vakva iskasapena Slovenija!?

Што кур сакаш бе Зорман да ти ја ебам жената јас на тебе. Земал у трета секунда од напад крева раце за пасивен, да ти се насерам во плачкото.

Daj be ovoj Kiro neka go stavi Atanasijevič na desen bek, žalno e da se gledaat Serafimov i Velkovski tamo. Kao so igrač pomalce da igrame vo sekoj napad. Janc koj e krilo im go kaža vicot kako se igra na bek. Odbrana sme tapa. Ne možeme da se povrzeme protiv ovaa limitirana Slovenija. Mesto da gi dogazime nie gk vrakjame vo život.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom