Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Загарантирано ни е третото место, не верувам Катар да направи било што со Унгарија затоа што буквално за кур им е утакмицата

Најдобро е да е нерешено, да си гаиме шанси уште :D
Запнале победа на Австрија коментаториве, а и реми ни одговара, Холандија така ќе има 5, ние со евентуална победа ќе имаме 6 поени.
Најлош случај доколку загубиме од Франција, барем Австрија нема да се пред нас со ремиво.
Но доколку победеа ќе беа пред нас.
Едино ако загубиме со повеќе од 9 разлика, тогаш Австрија ќе се 4ти, ние 5ти.

Загарантирано ни е третото место, не верувам Катар да направи било што со Унгарија затоа што буквално за кур им е утакмицата
А како ни е загарантирано 3то место? Веќе ја рачунаме франција тепана или?

Уште сме во игра за четврт финале.
Ајде Вујо мајсторе, тепај ги маџариве и со победа одиме во четврт финале :D

Ако губиме од Франција, мора да изгубиме под 9 разлика за да останеме четврти. Ако изгубиме 9 или повеќе, Австрија ќе биде четврта, а ние петти.

Мене искрено повеќе ме фрапира како не ја тепавме Австрија него како изгубивме од Холандија.
Поготово со такви криминални голмани што ги има Холандија. Јас повеќе топки ќе фатев од оној Рекс. :confused:

Koga sme trgnale so prognozive aj vaka. Vujo taktički gi rešava Ungarcive, a Kire ja dogovara, pošo pola Francija mu se bivši soigrači i dobri prijateli. Plus na toa motivirana Makedonija na koja i ide se od raka i ete ti pobeda od eden razlika na kraj:D. Ubavo e da se sonuva.

Koga sme trgnale so prognozive aj vaka. Vujo taktički gi rešava Ungarcive, a Kire ja dogovara, pošo pola Francija mu se bivši soigrači i dobri prijateli. Plus na toa motivirana Makedonija na koja i ide se od raka i ete ti pobeda od eden razlika na kraj:D. Ubavo e da se sonuva.
Najlosho e koga che se razbidish ispoten i gledash si go zaborajl prozorecot otvoren

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom