Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Филипче сирот на пола метро топка не знае да додаде :tapp:

Левов нагазна еј :vozbud:
--- надополнето: 7 април 2013 во 13:33 ---
Аиии какво голче ни доадоа :oops:

Левов не би го земал во Борец да игра не па во репрезентација цепеница невидена крило сам само му ги сечат топките..предходно чист шут има не шутира

Не го разбираат селекторов, на странски зборувал.
Шала на страна, да сум селектор Јоноски го ставам пикер и ич око нема да ми трепне

Поздрав треба да се направи на оваа генерација, нови дечки треба.

Кој к*р го влечкаа Киро до Шпанија кога нема намера да игра или да не потроши од домашниот буџет за билет до Мадрид, барем на негово место да земеа некое дете од младинскиве школи 100% ќе изиграше подобро од М(Л)ајнов.

Па да ги пуштеа Нелоски,Манасков,Маџовски подобро ќе изиграа од оваа багра неписмена бе.
Ојле,мувла,Мајнов мувлла,Кузмановски мувла,Димовски мувла...........нема светла точка во тимов.

Дај не го дрвите многу… Ептен слаби Кузмановски и Мајнов, Мојсо не беше толку лош, треба да се земе предвид тоа што играше напад-одбрана. Левов измислен за Мајнов, Ојлески имаше супер меч, одбраната и не беше така лоша. Без Лазаров толку ни е силата, бар гледавме далеку подобар меч споредено со она во Скопје.

:facepalm:

Полошо од човек што не знае, е човек што не знае но се прави дека знае. Толку.
Во право е човекот,срање живо се од вардар играчите.
Демек ти големиот стручњак,ќути бре таму прикриено фанче на вардар што само јаде гомна за Металург.

Зашто се замарате за утакмицава кога се знаеше се уште пред да почне?
Играме без Манасков,Миркуловски,Велко,Кире,против Шпанија,светски првак што ја сотре Данска со 21 гол во прво полувреме.Утакмицава е тотално небитна,само ни останува да се молиме да не испаднат апла педери и да им ја пуштат на Португалија,мада тоа не ми се верува уопште.Да играат со 5 тим се поквалитетни од Португалците,не е мала разликата тука па да им пуштат по некој гол,се работи за разлика во класи и мислам дека одлучуваме самите со натпреварите во јуни.Тогаш ќе можеме да пцуеме и викаме,сега ич око не ми трепна.
П.С
Митревски за Борко е Оливер Кан.
П.П.С
Јас за Мајнов сум Ким Андерсен.

Ојлески изигра денеска добро, не знам што толку ви смета тоа. Бар далеку подобро од некои други играчи за кои очекуваме да прикажат добра игра.
Левов исто така ме изненади со играта, мада и неколку топки му поклони на Шпанците, ама тоа е .
Мајнов, Кузмановски нема потреба да се повикуваат повеќе во репрезентација.

Во право е човекот,срање живо се од вардар играчите.
Демек ти големиот стручњак,ќути бре таму прикриено фанче на вардар што само јаде гомна за Металург.

Ако јадам гомна за Металург мора да бидам фан на Вардар? И тука важело она од политиката? :noze:

Значи накратко, глупаво е при ваква (не)игра на репрезентацијата да ги окривуваш играчите од Вардар. Идиотски беше тоа што факинг Недановски го кривевте за пораз, како што сега го кривите Олјески. Ги кривите тие што првпат играат за репрезентација а не оние кои цел живот се во неа и кои се ѕвезди!

Ако префрламе вина, таа МОРА најпрво да се фрли кон лидерите на екипата, а тоа се (т.е. нели треба да бидат) Кире Лазаорв и Наумче Мојсовски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom