Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Na tajmaut ovoj Obrvan vika daj u sredina ovoj kako bese ovoj daj be kazi mi ovoj abe Kuzmanovski :pos:

Abe iminata ne im gi znae on ke gi vodel :pos:
SUNDO VRATI SE

Не го разбираат селекторов, на странски зборувал.
Шала на страна, да сум селектор Јоноски го ставам пикер и ич око нема да ми трепне
Јоновски на тренинг не можи гол да дај и то на фудбалски гол. Арен си е во одбрана ама ние треба помалце на пикер да форсираме игра

За играта не би коментирал,таа е реалноста..
Друго ме интересира..дали нашиот капитен ќе игра на наредниот меч за Атлетико(веќе нареден викенд).... или ќе си одмара..:cool:
Барем да не удостоеа со карактерот на "повредата",колку е "сериозна",кога се очекува да се врати на терен и сл....
Непрофесионално...(n)

Ovoj Ivica Obrvan im go posakuvam so se srce da si go zemat u hrvatska reprezentacija tamu barem ininata ke im gi pogoduva :pos:

За играта не би коментирал,таа е реалноста..
Друго ме интересира..дали нашиот капитен ќе игра на наредниот меч за Атлетико(веќе нареден викенд).... или ќе си одмара..:cool:
Барем да не удостоеа со карактерот на "повредата",колку е "сериозна",кога се очекува да се врати на терен и сл....
Непрофесионално...(n)
Повредата е од многу серизона дури може и да е доведен неговиот живот во прашање:D
Мисалм дека ова е нашата реалнсот дури и 14етот место ни било може и маскималниот дострел на СП ама ние ваљда бевме многу лупнати у галва па затоа мислевме дека можеме дури и медал да осовиме.

mozam ja da se zalam kolku sakam tuku gledam moderatorkata na temava stava samo lajkovi na vardarci i se im e dozvoleno moze da navreduvaat kolku dusa im saka :cuc:

LetMeSea срце добредојде :coffee: Санкционирани се членовите со опомени, сега подобро ти е на душичката? :love:

LetMeSea срце добредојде :coffee: Санкционирани се членовите со опомени, сега подобро ти е на душичката? :love:
ne razbiram so sakas da kazes :coffee:
--- надополнето: 7 април 2013 во 14:36 ---
ako se sankcionirani togas podobro

ne razbiram so sakas da kazes :coffee:
--- надополнето: 7 април 2013 во 14:36 ---
ako se sankcionirani togas podobro

Исти си како еден член што тера пропаганда дека го мразат администраторите :cool: :icon_lol: не се секирај ти само пријавувај ќе се среди ;)

da ne ima nekoj sluchajno stream Germanija - Cheshka. ne mozham nikade da najdam, a germanicive vo situacija da se bide ili ne ??? fala odnapred

mozam ja da se zalam kolku sakam tuku gledam moderatorkata na temava stava samo lajkovi na vardarci i se im e dozvoleno moze da navreduvaat kolku dusa im saka :cuc:
Па ок тоа ваљда дека е фан на вардар. Само очигледно овде можеш на некого да му речеш да го пуши или да го наречеш педер и да си поминеш несанкциониран.

Па ок тоа ваљда дека е фан на вардар. Само очигледно овде можеш на некого да му речеш да го пуши или да го наречеш педер и да си поминеш несанкциониран.

Кој е несанкциониран? А ти гледаш кој е санкциониран или не е? Секогаш сум се чудела како обичниве членови гледаат кој е санкциониран или не. Ајде врати се низ постовите и кажи ми дали фали нешто. Калимеровци.

А ако коментирате да коментирате за утакмицата.
Според ова прикажаново денес на голманиве мислам дека многу комотно може и без Борко. Сигурно собираат повеќе одбрани од него. Се гледа дека стварно се трудат, што не изгледа како случајот со Борко. Не е добар голман ако на 1 од 3 браниш одлично, а на другите изгледа како да не се замараш.

Дефинитивно Мајнов треба аут, Димовски исто. Кузмановски мислам дека е солиден, би бил добра опција за изведување на пенали. Добри беа денес Олјесвски, Левов... Колку само ни фрли Манасков на крило, 3 контри не можеме да напраиме
И не го критикувајте Обрван, се гледа дека човекот има замисли, не може да се среди работата за 5 дена. Ама технички грешки у пм :facepalm:

А најискрено, генерално гледано не се ни замараат со репрезентацијата во моментов. Знаеа дека се е изгубено и влегоа без замарања во дуелов. :tapp: Да се надеваме дека Обрван ќе почне како Чеде да ги брка незалагачите па макар и пателе поради тоа. Мора веќе еднаш да се научат сите дека државниот дрес е светост.

Јоновски на тренинг не можи гол да дај и то на фудбалски гол. Арен си е во одбрана ама ние треба помалце на пикер да форсираме игра
Па затоа дека форсираме пикер а немаме некоја реализација од таа позиција против висока одбрана треба да ставиме и ние некој висок или целосно да ја промениме играта(крило:coffee: ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom