Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
тоа нареден викенд му доаѓа 3 јуни така? у сред испитна колоквиумска сум, али 1 саат ништо не мења :) доаѓам!

Ја полагам 4ти и 6ти :confused: ама ако седнам и загреам столицава до петокот таму може да дојдам у недела.Баш добро ке ми дојде за пред полагање ;)

ви завидувам е преблаг збор.......штета шо неможам барем да ве гледам.........а да сликате некоа слика.......барем на слите да им се израдувам.......прекрасна дружба е ова.....шо ти значи да не си од Скопје......

ви завидувам е преблаг збор.......штета шо неможам барем да ве гледам.........а да сликате некоа слика.......барем на слите да им се израдувам.......прекрасна дружба е ова.....шо ти значи да не си од Скопје......
Се дружиме ние и со форумџиите од други градови, ама ептен бош термин имаме за ракометот... Се надевам дека ќе закажеме порано овој пат :)

Simonlll, жив си?

Се дружиме ние и со форумџиите од други градови, ама ептен бош термин имаме за ракометот... Се надевам дека ќе закажеме порано овој пат :)

Simonlll, жив си?
го видов пред некој ден низ парк, со пола пакет пиво, имав контакт со него, али не сум сигурен дека ме препозна ха-ха , ќе почекам уште некое време додека дознаам :)

Па 6-7 души потврдивме....... ќе треба изгледа да си собираме наши луѓе што не се на форумов за играње.

ama da najdeme druga ekipa e problemot :/ ovie moive od faks doagjaa, ama i oni se ispootkazaa

жив и клоцам :)
Ќе поминам вечер или утре вечер во расадник да се распрашам за денски викенд термин. Ако нема, ваљда е слободен тој од 9 у недела. За сабота да прашувам?
- а за луѓе ќе донесам и јас бар 3ца

доаѓаме,
1. АцеМаус
2. Дивац
3. Филип
4. Мартин

и уште еден во петок ќе ми каже, пошто не знае дали е на работа

Додај ги и другите пријавени погоре во списокот ако не ти е мака :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom