Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ајде нека се искажат повеќето, или ако сте за во борис трајковски да закажеме, 2500 денари е термин во големата сала, ако дојдеме 16 души, по 160 денари од чоек од прилика ке не фати...

ако биде да биде, да се осеќаме како прави професионалци :)

ајде во вторник бидува, од 20-21 кога сакате? да договориме да закажам термин

Било каде само да се договориме и да изиграме. Борис е одлична идеја :)

Вака, ја прашав вчера во расадник и за викендот имаат од 15 саат. а до крајов на неделава ке ми каже дали ке бидат слободни тие од 9 и 10. ако не ги задржат тие предходно шо ги имале може и у тие термини. Цената е 1500 ден. Сеуште најефтини во градот ( така он ми кажа ) :)

Топ, браво Симон. Ајмо, чекаме повеќе информации :)
Добро е што времето се затопли, па некако ќе преживееме и во Расадник :)
Ако сепак залади, ќе направиме екипа и ќе свртиме некоја партија против пингвините таму.

утре или задутре ке идам да прашам, шо биднало со вечерните термини. Кажете доколку се зафатени тие од 21 и 22, дали да го резервирам тој од 15 ч.

ne brat od 15 e los termin, ima dosta na rabota.faks,skolo i slicno

mene bar ne mi odgovara

Чисто како предлог, ако почнеме да играме редовно (барем 2 пати месечно), да си купиме и едно топче... :)
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=40549
Аххххх сега ми е ептен криво што ја загубив мојата.Адидас оригинал топка имав ми се плаче кога ќе помислам дека ја изгубив..........
А предлогот за 2 пати месечно или повеќе играње е супер.Со време ќе се вратиме у форма,малце уигрување ќе има и ќе бидат и утакмиците многу подобри.
Иначе што бидна со салата ?

Метла преговара за Кале, му рекле дека не е проблем, само уште термин да договори...
За сабота и недела во Кале тешко, ама за работен ден после 5-6 сигурно ќе бидне.

Во меѓувреме Симон рече дека ќе пројде во Расадник да види за некој викендашки термин. Ова е додека средиме за термин во Кале, пошто Расадник е ЅИВРА ладна по дифолт :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom