Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Точно 5 години немам топка фатено :D , играв за школо ракомет тогаш и освоивме прво место на градско тука во Скопје али не сум сигурен дали ги имам уште движењата, може и топката ке ми паѓа од рака сега :pos:...ке дојдам обавезно јас

Екипа 1:
1. Јас
2. Симон
3. Метла
4. Миле Г.
5. Трн_Во_Око
6. Серпико
7. Тончи
8. КомитаУлтрас
9. TheTrooper

Екипа Драчево:
1. AceMaus
2. Divac
3. Спасе
4. Бојан
5. Жучка
6. Дим4е
7. DracevoTheCity
8. Bogdanco
9. СаШенко (натурализиран драчевец) :pos:

Има нешто ново за сала? :)

абе па ја мислам до сеа си му кажал на метла да проба со овие од кале да договори термин, он е по тие кругови се вртка, пренеси му ако може да стори нешто...ај превземи тоа у твој раце да не ти праам фаул за директен црвен :)

За сала ќе видам и јас во ново изградената во 11 Октомври школово денес најдоцна утре и ќе пишам.

За сала ќе видам и јас во ново изградената во 11 Октомври школово денес најдоцна утре и ќе пишам.
Салата отпаѓа зашто иако е готова и средена нема поминато технички прием и не е примо-предадена од општината на училиштето сеуште.
Друга сала?

abe mnogu jaki da ne se ova ekipa 1 so e. tamu toj Simon mnogu jak bil :)
a za sala mozam jas u rasadnik da prasam u kraen slucaj ako nisto ne izleze so drugive

abe mnogu jaki da ne se ova ekipa 1 so e. tamu toj Simon mnogu jak bil :)
a za sala mozam jas u rasadnik da prasam u kraen slucaj ako nisto ne izleze so drugive
Ајде, пошто го нема уште Метла со информација за Кале, не е лошо да се праша за Расадник.
Како и да е, гледајте да биде за викенд ;)

Абе мамата... Кажете барем дека не сте успеале да договорите за сала, да не чекаме :)
Ќе се обидам јас да закажам неделава. Ако има нешто ново од тие што веќе се нафатија да организираат, нека пишат што поскоро (да не се дуплираме).

ја ви кажав, ако ви се игра у драчево можеме у секое време да закажеме, еве на пример после од 19 играме во истата сала ракомет со дел од мојава екипа на кајгана (ги тренирам) :)

ја ви кажав, ако ви се игра у драчево можеме у секое време да закажеме, еве на пример после од 19 играме во истата сала ракомет со дел од мојава екипа на кајгана (ги тренирам) :)
Епа ако не ај закажи тогаш за таму за следниот викенд.Ај некако се собравме,за сала ли е проблем :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom