Ракомет, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пенезич не им била најдобар поединец, па прв пат човек да ги гледаше денеска ќе видеше како пропаднаа без неа. Толку бе да се мешало сегде, а поима да се немало...:facepalm:
Пенезиќ е најдобра од Хрватска,исто така се очекуваше многу од Франич ама ништо она .

Корејките сами ако не си ја скапат главата, нема кој друг. Денес во 3-4 наврати кога играа одбрана, русинките беа под пасивен напад - они шлаканици ги маваа и одма 2 мин.:facepalm: . Јас мечот го видов како една репрезентација да игра сама против себе, затоа и беше толку тесно на крајот.

За мене они се фаворитки и против Норвешка, но одбраната ќе мора да ја дотерат и да ги отстранат тие непотребни груби фаули. Тренерот 100 пати го дадоа во кадар, му се плачеше од мака и нервоза. Овие ако одат на злато, човекот и без коса ќе остане на наредните 2 меча.

Многу чудно ми паѓа после женски да гледам машки ракомет, тоа сликата како да се убрзува, лелее колку е само ова побрзо... :eek:

далеку од тоа дека им се базира играта на пенезич таа не им е ни најдобар поединец едноставно изгубија од нервоза, деконцентрација, неискуство...
Абе ајде пенезич не им била најдобар поединец:eek:,цела игра се врти околу неа,и да не у форма,пак цела противничка одбрана се собира околу неа,и со самото тоа им се отвара простор на крилата.И самиот тренер убаво им кажа,помирите се пенезич ја нема,ама џабе.

Ai koj pritisok ke e penalov, a ne im idea denes istive.
--- надополнето: 7 август 2012 во 22:56 ---
:cuc:

Црна гора:cuc::vozbud:фала богу не можев више да ги гледам французинкиве.

Браво за Црна Гора! :) Се вклучив баш на крајот, на пола минута до крај и одма, пеналче, гол. :) Иако само малку недостасуваше да ја украдат во целост топката ракометарките на Франција и со контра да го решат мечот.

Пооооо каква утакмица последниве 5 секунди и пеналот ретко имам видено вакво нешто..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom