R
Rigel Kent
Гостин
Celo vreme se cudam od kade mi e poznata Dijana Jovetic, bidejki jas ja znam kako Golubic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пенезиќ е најдобра од Хрватска,исто така се очекуваше многу од Франич ама ништо она .Пенезич не им била најдобар поединец, па прв пат човек да ги гледаше денеска ќе видеше како пропаднаа без неа. Толку бе да се мешало сегде, а поима да се немало...![]()
. Јас мечот го видов како една репрезентација да игра сама против себе, затоа и беше толку тесно на крајот.
Абе ајде пенезич не им била најдобар поединецдалеку од тоа дека им се базира играта на пенезич таа не им е ни најдобар поединец едноставно изгубија од нервоза, деконцентрација, неискуство...
,цела игра се врти околу неа,и да не у форма,пак цела противничка одбрана се собира околу неа,и со самото тоа им се отвара простор на крилата.И самиот тренер убаво им кажа,помирите се пенезич ја нема,ама џабе.

фала богу не можев више да ги гледам французинкиве.
Се вклучив баш на крајот, на пола минута до крај и одма, пеналче, гол.
Иако само малку недостасуваше да ја украдат во целост топката ракометарките на Франција и со контра да го решат мечот.