Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ракија - ама грч ладна :wink:, да лизга поубаво
Пробав и ништо слаба доттука бидува 48 степени, кај нас таа што е испод 55 дома ја користат како доточка за бришење на стаклени површиниabe vi ne ste probale kavadarecka rakija
meraci
Пробав и ништо слаба доттука бидува 48 степени, кај нас таа што е испод 55 дома ја користат како доточка за бришење на стаклени површини.
Така е, потврдувам...да пробате 54-55 нема да можете да ја голтнете:nesum:
Црна ракија најдобра.
Јас имам пиено и првак од мастика бе, ракија од 55 степени piece of cake !
Греано ракијче е најдобро повеќе ми лизга на мене.
abe najaka e onaa od slivi so e i najcista rabota ti e brat a se poznva po onie kako i vikaat krug koa se prai u cashata e sea so poise e okrugol krugot toa pojaka e slivkata
Венец се прави бе, венец.
Ама од лозова ракија е најдобар венецот!
Сливовачата во никој случај не треба да се рамни со лозовата, бидејќи лозовата е Ха Це и има филозофија во неа ! Венец и пол!
e pa ne znam kaj vas moe da se vika venec ali glupo ime be venec na pogrebi se nosat venci ali u redu zavisi kako zborite kaj vas ja go vikam krug toa e sea greshka lozova e druga liga ja sum probal i od jabolki praena jaka e a u nemacka praele i od kajsija rakija pa sea racunaj ali slivka e najbolja ako si piel nekad ce primetis
so e toa crna rakija be?