Ракија

• Креатор на темата Креатор на темата daydream
  • Време на започнување Време на започнување
Ракија - ама грч ладна :wink:, да лизга поубаво

Ракија - ама грч ладна :wink:, да лизга поубаво

Таква ладна не ја осеќам, ко вода ја пијам...убајни, така замрзнато шишето да биде, да се потпишеш на него, ЛЕПОТА...летно време на зајдисонце, во двор одбрано друштво со одбрана музика, еден тон салата и два тона ракија малку е...:vozbud:

abe vi ne ste probale kavadarecka rakija
meraci
Пробав и ништо слаба доттука бидува 48 степени, кај нас таа што е испод 55 дома ја користат како доточка за бришење на стаклени површини :icon_lol:.

Пробав и ништо слаба доттука бидува 48 степени, кај нас таа што е испод 55 дома ја користат како доточка за бришење на стаклени површини :icon_lol:.

Така е, потврдувам...да пробате 54-55 нема да можете да ја голтнете:nesum:

Затоа и спомнав грч , ко водичка иде ... се затопли времево , си имаме традиција така понекад кај другарче то у неговиот мини-парк дома :vozbud:..мераци .Кој ракииче ,кој салата ќе донесе ..само треб да се има темпо извежбано , ако седне некој руки да цуца - ќе ја изеде салатата а 2 чаши нема да може да испие :pos:

Го јадев на јетра... иначе многу ја сакам :)

мојата е 52ка лозова и баш лизга ко зејтин

п.с: и мене ме натера темата да налеам 1 чашка

Така е, потврдувам...да пробате 54-55 нема да можете да ја голтнете:nesum:

Јас имам пиено и првак од мастика бе, ракија од 55 степени piece of cake !

Греано ракијче е најдобро повеќе ми лизга на мене.

Црна ракија најдобра.

so e toa crna rakija be?

Јас имам пиено и првак од мастика бе, ракија од 55 степени piece of cake !

Греано ракијче е најдобро повеќе ми лизга на мене.

abe najaka e onaa od slivi so e i najcista rabota ti e brat a se poznva po onie kako i vikaat krug koa se prai u cashata e sea so poise e okrugol krugot toa pojaka e slivkata

abe najaka e onaa od slivi so e i najcista rabota ti e brat a se poznva po onie kako i vikaat krug koa se prai u cashata e sea so poise e okrugol krugot toa pojaka e slivkata

Венец се прави бе, венец.
Ама од лозова ракија е најдобар венецот!
Сливовачата во никој случај не треба да се рамни со лозовата, бидејќи лозовата е Ха Це и има филозофија во неа ! Венец и пол!

Венец се прави бе, венец.
Ама од лозова ракија е најдобар венецот!
Сливовачата во никој случај не треба да се рамни со лозовата, бидејќи лозовата е Ха Це и има филозофија во неа ! Венец и пол!

e pa ne znam kaj vas moe da se vika venec ali glupo ime be venec na pogrebi se nosat venci ali u redu zavisi kako zborite kaj vas ja go vikam krug toa e sea greshka lozova e druga liga ja sum probal i od jabolki praena jaka e a u nemacka praele i od kajsija rakija pa sea racunaj ali slivka e najbolja ako si piel nekad ce primetis

e pa ne znam kaj vas moe da se vika venec ali glupo ime be venec na pogrebi se nosat venci ali u redu zavisi kako zborite kaj vas ja go vikam krug toa e sea greshka lozova e druga liga ja sum probal i od jabolki praena jaka e a u nemacka praele i od kajsija rakija pa sea racunaj ali slivka e najbolja ako si piel nekad ce primetis

Венец де, тоа е филозофијата. Ако ја претераш џиерот капут и после сите ќе носат венци на погреб.

У немачка прават ракија од компири бидејќи кајсиите не им се квалитетни, некој те има лажено.

И од ананас има ракија но во Швицарска.

пијам некад ама да не ми е мн јака ако лизга може и многу да отиде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom