torrent
бившиот torrent
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 2.076
- Поени од реакции
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одев така по улица и едно време се крена тоа асфалтот и ме удри по лице.Од ракија магаре се иам направено :хаха:
Сигурно некој абрзосмртка си пиел,што и асфалтот ти се кренал.:pos2::pos2::pos2:Одев така по улица и едно време се крена тоа асфалтот и ме удри по лице.
Татко ми ја „пече“, па имаме домашна од 65 степени. Многумина ја фалат. Мене ми е прејака.
сум пиел онака. .една чашка у 2 3 месеци некад ептен ради реда за живели и или незнам ти шо.. али.. у последно време треба да ја зачестам.. да се привикнувам кон неа мора малце![]()
викаш пазар да праиме?Ај ако се привикнуваш, иам ја ракија од 50ступњева, ко за тебе 100ден литро :wink:![]()
викаш пазар да праиме?![]()
Само кажи каква, бела или жолта, ако сакаш да се привикнуваш жолтата е како за почеток добра, да ти ги изгори цревцата...е после тоа нема ни да осеќаш што пиеш:pos2:
де бе де па ти ептен стручњак ке искочиш за ракијава.. место да глеаш подобро да ми даеш нешо полесно ко за почеток ти да можеш и џигери и јетра и црева да ми изгориш.. и после бизнисот не ти иде.. па нема бе брат.. не иде вака..башка треба и од цена малку да намалиш...
![]()
За почеток кавадаречка,по можност од тие закопаните што им се.Потоа антика,па Лозова од Тиквеш и на крај над 50 степени,по можнсот Охридска или Велешка анасонка.Џигер да гори![]()
хахаха леандра ти вака да не почна па инструкции шо ми даваш![]()
ми изгледаш на искусна со ракијава.. ем ај рајт?![]()