Rage

• Креатор на темата Креатор на темата Whitey
  • Време на започнување Време на започнување
Дај пиши го тој фамозниот твој компјутер да видиме каков е, јас цел ден сум ваков, два дена немам спиено само на то мислам. Или многу има за пишување конфигурацијата па не ја собира во еден пост.
mask-still32.jpg

Па за прво сто посто не е ATi графичка..

n4e03232aa0c7c.jpg

Па за прво сто посто не е ATi графичка..
Што значи сите други се канта така? Инаку еве на форумот од стим еден што напиша:
Processor: Intel i72600k @ 4.5Ghz
Memory: 8GB G.Skill Ripjaws x series @ 2133Mhz
VideoCard: 2x SLI GTX580's

Ingame settings
1920x1080 Resolution
16x AA
GPU Transcoding Off

Any idea why ""seta r_multiSamples "32" //Max Multi-sampling"" lags me when i enter the buggy?, fps goes down to 50 when in buggy for some reason when that option is turnd on.
wow 60 фпс со две гтх580. Ако играта е со багови на каков сакаш компјутер играј ја ќе сецка.

Што значи сите други се канта така? Инаку еве на форумот од стим еден што напиша:

wow 60 фпс со две гтх580. Ако играта е со багови на каков сакаш компјутер играј ја ќе сецка.

Мене на 1440x900 со AMD A. x2 2.2Ghz , 4GB RAM и HD4850 не ми сецкаше ниту имав проблеми со текстури(одкако инсталирав апдејт и драјвери).

Дај пиши го тој фамозниот твој компјутер да видиме каков е, јас цел ден сум ваков, два дена немам спиено само на то мислам. Или многу има за пишување конфигурацијата па не ја собира во еден пост.
mask-still32.jpg
Nema veze igrajte si vie so 5 FPS, ja zavrsuvam temata ovde,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom