Rage

• Креатор на темата Креатор на темата Whitey
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе пишав, тој фикс е за HD4000, 5000 и 6000 серијата, а мојата е HD3. :)

Пробајте со patch2, со новиот драјвер за АТИ во третиот пост, и со тие фиксовите што ги напишав. Ако е се во ред не би требало да кочи, засега има многу багови од тоа кочи не дека конфигурацијата е слаба.

Се е во ред. Ама и они не требало толку да ја избрзаат играта, пак после на секое да ја крпат и поправаат :)
Иначе кул е.
--- надополнето: Oct 7, 2011 4:56 PM ---
BTW го инсталирав патчот и да не речам има 100% промена, помалце кочи. И Mac)) не да те стрвам ама тие проблеми што ги имаше со графиката сега ги нема. Али немаш гајле ке ја плешиш ти на х-бокс :)

Кој пач, ако е официјален дајте линк, дозволено е.

Убава игра стварно,ама 20 гига е да се симне бе,јас со 30гига бендвит,можам само да ја сањам :(
Ќе си ја ставиш да се симнува при крај кога си со лимитот, па ќе ги поебеш убаво телеком. Иначе ја така ќе направам, па ќе пишам што како... И тоа на лаптоп ќе ја пробувам. :)

Izvinete na site sto imaat kanta kompjuteri, igrata kaj mene ni da secne ni da se ukoci, veze ko luda, mnogu ubava grafika ima,igrata e simnata od skidrow, BTW, zatoa ja nikogas ne koristam ati radeon graficki tapa se.

Izvinete na site sto imaat kanta kompjuteri, igrata kaj mene ni da secne ni da se ukoci, veze ko luda, mnogu ubava grafika ima,igrata e simnata od skidrow, BTW, zatoa ja nikogas ne koristam ati radeon graficki tapa se.

images

ич не ми сецка ни мене.

Ваљда беше за ATI Radeon делот. :)

Него на Xbox играва ЛЕТА, да текстури се лоадираат лево-десно некогаш, ама 60 фрејма човече не сум играл на PC од којзнае кога...менував во конфигот, ставив на најбедна резолуција и сетинзи и пак скоро исто копаше играва.

Срамота е...а на xbox не знам дали ќе ја вртам, пошо ко FPS конзолашки нуб за мене изглеа ќе биде претешка. Auto-aim-от е минимален, непостоечки. :(

Излезе апдејт од скидроу на 10-ти, само заборавив да пишам. 995 МБ е, го пробав и не сецка и нема крашови. А дечкото погоре што напиша дека компјутерите "канта" ни биле, ја има инсталирано деновиве кога веќе е оптимизирана.

Излезе апдејт од скидроу на 10-ти, само заборавив да пишам. 995 МБ е, го пробав и не сецка и нема крашови. А дечкото погоре што напиша дека компјутерите "канта" ни биле, ја има инсталирано деновиве кога веќе е оптимизирана.

Јас вчера ја даунлоадирав заедно со апдејтот, пред да го инсталирам 11.10 b2 сецкаше, сега со ultra конфигот е супер, 8xAA и нема повеќе screen tearing.

што е сеа форава, ја симнав играва, се состои од 3 ''цедиња''. Идам маунт на првото, стартувам сетапот, тера до пола и застанува. Не бара второ цеде, ништо. По некоја логика отидов маунт на второто, ништо не се дешава?

Срамота е...а на xbox не знам дали ќе ја вртам, пошо ко FPS конзолашки нуб за мене изглеа ќе биде претешка. Auto-aim-от е минимален, непостоечки. :(

Помачи се малце, брзо се учи ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom