Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробајте со patch2, со новиот драјвер за АТИ во третиот пост, и со тие фиксовите што ги напишав. Ако е се во ред не би требало да кочи, засега има многу багови од тоа кочи не дека конфигурацијата е слаба.
Кој пач, ако е официјален дајте линк, дозволено е.
Ќе си ја ставиш да се симнува при крај кога си со лимитот, па ќе ги поебеш убаво телеком. Иначе ја така ќе направам, па ќе пишам што како... И тоа на лаптоп ќе ја пробувам.Убава игра стварно,ама 20 гига е да се симне бе,јас со 30гига бендвит,можам само да ја сањам![]()
Izvinete na site sto imaat kanta kompjuteri, igrata kaj mene ni da secne ni da se ukoci, veze ko luda, mnogu ubava grafika ima,igrata e simnata od skidrow, BTW, zatoa ja nikogas ne koristam ati radeon graficki tapa se.
ич не ми сецка ни мене.
Излезе апдејт од скидроу на 10-ти, само заборавив да пишам. 995 МБ е, го пробав и не сецка и нема крашови. А дечкото погоре што напиша дека компјутерите "канта" ни биле, ја има инсталирано деновиве кога веќе е оптимизирана.
Срамота е...а на xbox не знам дали ќе ја вртам, пошо ко FPS конзолашки нуб за мене изглеа ќе биде претешка. Auto-aim-от е минимален, непостоечки.![]()