Rage Against The Machine

• Креатор на темата Креатор на темата RapcoreBoy
  • Време на започнување Време на започнување
Еј нели овој пејачов на РАТМ има носено мајца УЧК на времето 2001 ен шит.

луѓе бев на официјалната страна и у events се пишани сите концерти од 30 мај до не знам кој јули, нема ни еден на балкан а камо ли во Македонија...

Металика ќе се во Јули во Софија..... а за R.A.T.M. не сум слушнал...

зезаш? стварно? ова вистина е ? лелелеееее готово никад више не им слушам песнии лелееееее
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
е довро де што има везе тоа, музика си е музика, идеали си се идеали:smir:

Неинформираност си е неинформираност. :smir::smir:

Да видиме што ќе деси да носиш со Садам маица во ЕсАДе.
И УЧК wasnt raging against any machine, they were a tiny screw in one.

Иначе, првпат слушам за информацијава на дебелково.

Јас па за ова слушна пред некој ден мада не го знам човеков го замразев и него и задно со Бјорк и Боно ке го јаде и он :P..
Во секој случај како тргна на Србиве им се стесна круг на музичари што ги есапат ке им се сведе све на Шако Полумента осеќам..

он.топик убвао да си поминете тие што ке идете и

Среќа на србите што само мал дел од музичарите се политички активни, и за жал на погрешната страна се популарните.

Бај д веј, Боно органски не го варам, Бјорк би идел на концерт само ако МЕНЕ МИ ПЛАТАТ.

Рејџ, окз бенд... мислам има уште многу други бендови од тој формат. Има мноооогу добри бендови кои се помалку популарни а вредат да се видат.

Би сакал само да опстанале како бенд и да создаваат музика.

Zakon se nema sto omileni pesni od niv mi se: Killing In The Name Of,Freedom,Can't Kill The Revolution i dr

Па прилично солиден рок бенд.. Прават добра мешавина од хеви метал, фанк , рок и хип-хоп . Најпозната песна им е дефинитивно Killing In The Name Of .. И то е то..

дефинитивно еден од моите поомилени бендови, том морело е закон, ненормално свири

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom