Radiohead

И во добро и во лошо остануваме сплотени. Големината на човекот не се гледа кога ќе изгуби бла бла бла, туку кога ќе стани после поразот. На повидок е пораз. Народот греши и кога е во право. Ние сме победници без разлика на се. Ууууууууууууууу комерцијалата, долу мрш! Рхедиохед ин мај харт форевер енд евер :love:

Иначе, спотчето шо погоре го постираше дрогирашо грубо и онака одозгоре го прикажува светот, развојот и размислувањата односно постапките на повеќеклеточните мозоклии населени во него.

Ццццц, јас си викам Ио сеа ме тагнал за да ми одржава лекции и да ме учи на рејдиохедизам(за до рејдиохедонизам рано ми е), а он види го бе.
Никој нема ништо против нив, само има и подобри песни од нивните. :pipi: :P

Нас ни преостанува само да ја шириме мисијата која ја започнавме, мисија која со сигурност ќе вроди плод како онаа на Кириле и Методије, сигурно и нив не ги поддржувале и им велеле има и појаки, има и појаки, и на крај издвојувале победа над победите. Штета шо дури трае бранот, некои не земаат учество да попливаат во истиот и неговата актуелност. Ама ако, че се свестат на старост и на внуците че им раскажуваат приказни во стилот-Ах бе внуче во мое време шо имаше еден бенд најјак Редиохед, ама не го слушавне ние, го слушаа едни кул чоеци и ни велеа, слушајте бе, слушајте бе ќерата шо е убајна, а ние не, има и поубо, не има и поубо. Ако единствено нешто жалам внуче во животов, е то шо не ги слушав Редиохед навреме, то шо ми помина времето, остарев, а со нив не созреав, пушти внуче Lucky нека свири, пушти да мубам мамицата да надоместиме ако воопшто се надоместува за изгубеното време.

Бенд кој дефинитивно мора да се преслуша пред да се умре, сега ви е шансата :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom