Radiohead

H

HoT IcE

Гостин
Днска сам се мрднаја на работу ја. Иду порано, прва смена да отвору кафиќ, и док средују башчу викам ај ќе си пушту Радиохед, и бш си гу пушти Karma Police/Creep и те ти улетуе газда, ало бе, кој ти е курац, што кур пушташ овакву музику, вене ли ќе сечу ја..И такој ми ти ја ќе си работу до 6 јули, инстант откажување од работу.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Днска сам се мрднаја на работу ја. Иду порано, прва смена да отвору кафиќ, и док средују башчу викам ај ќе си пушту Радиохед, и бш си гу пушти Karma Police/Creep и те ти улетуе газда, ало бе, кој ти е курац, што кур пушташ овакву музику, вене ли ќе сечу ја..И такој ми ти ја ќе си работу до 6 јули, инстант откажување од работу.
Aбе порано беше полесен за читање, шо вака сега ееееее :D

Инаку ги одмарам деновиве, слушам појма немам шо слушам, празнам битно батерии.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Aбе порано беше полесен за читање, шо вака сега ееееее :D

Инаку ги одмарам деновиве, слушам појма немам шо слушам, празнам битно батерии.
го имитира парвати :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Не бе..искрено мрзеше ме да мислу да пишују на литературно, у другу прилику, днска ми е мозак на екскурзију.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
http://www.theguardian.com/music/musicblog/2014/jun/23/bands-hate-songs-led-zeppelin-stairway-heaven-radiohead-creep?CMP=fb_gu

Или директно то шо не интересира :D

It’s no secret that the Oxford miserablists hate their 1992 hit Creep – Jonny Greenwood even tried to sabotage the song during recording with his savage stabs of guitar. Thom Yorke apparently took to calling the song Crap and stated that the band had "sucked Satan's cock" following its release. And woe betide anyone who requested the song: at one concert in Montreal, he answered a fan’s request by telling the crowd to “fuck off, we’re tired of it”. Yorke has also accused other admirers of the track of being "anally retarded", whatever that may mean.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
^^Од кога му викам на Pluh....

Туку, очекувам масовна поддршка во темата Кајгана Сонг Контест 15. Ако победиме ветувам дека следната тема Рејдиохед ќе владее. Исто и влез во ЕУ и бесплатни летови за пензионерите.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
стварно, дај да ги отруеме со рејдиохеад, ставајте сите наши песни и да си гласаме меѓу себе :pipi:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Мојот калчо пријател е во право.
#calciopoli #cosanostra

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Јас пошто не учествувам не можам да гласам а? Ми се смачи од натпревари по форумов и пребројувања, зато и апстинирам :D
Ако можам да гласам праќајте, со две раце преку цела тастатура ќе стегам шо треба како треба.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
И мене ми се смачи ама ме излажаа со Битлси предходното коло а сега со Бритиш мјузик. Така да мислам да ги нападнеме, да го преземеме тронот и да ги заебаваме со Рејдиохед до смрт :)

Мора да се пријавиш со песна. Where I end and you begin? :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Јас пошто не учествувам не можам да гласам а? Ми се смачи од натпревари по форумов и пребројувања, зато и апстинирам :D
Ако можам да гласам праќајте, со две раце преку цела тастатура ќе стегам шо треба како треба.
стај ти песна, ја ќе ти дам гласови да препишеш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom