Рада Манојловиќ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Мешај мала е предизвичувачка песна. Toa „ мешај мала “ асоцира на нешто друго. Плус има интересно видео каде Рада игра и е сликана вака онака, а навистина изгледа атрактивно
Еве може да видиш дека имала милион и шесто пoсети
https://www.youtube.com/watch?v=HjEck6R30PE

Но има една друга песна која има повеќе и има многу посилни „ асоцијации “и мислам дека со таа песна ќе има уште повеќе посети
https://www.youtube.com/watch?v=fXJ8QusJ74Y
Порано луѓето биле многу попрагматични, и без асоцијации и слично си ги искажувале своите потреби. А пак и тоа било предизвикувачко, само многу поотворено и попоштено.

Дамава мислам дека е некаде од твоето време:

Суштината не е менува, само формата.

Не знам за вас ама јас убо сум се насмеал на темава :D Т.е од вчера смеата ми трај.
Си идам од чаршија и гледам Јелена Карлеуша. Оок реков (пишав еден траги-комичен статус за комична ситуација пошто си ја имав смеата). Да видам реков утре со шо че ме изненадат.
Си идам сега од чаршија и гледам оооп Рада :pos:

На крајот на краиштата да бидам искрен го подживнавте подфорумот. Претходно пробај активирај една тема, по еден пост на неа и толку. Па ај друга, пак исти курац. И некни реков да активирам пак теми, ко мојте постови последни си стојат ебаго. Не е то то.

Мешај мала е предизвичувачка песна. Toa „ мешај мала “ асоцира на нешто друго. Плус има интересно видео каде Рада игра и е сликана вака онака, а навистина изгледа атрактивно
Имаше и повеќе, ама не знам зашто беше избришано оригиналното видео, па сега пак го ре-аплоадираа :)

Не знам за вас ама јас убо сум се насмеал на темава :D Т.е од вчера смеата ми трај.
Си идам од чаршија и гледам Јелена Карлеуша. Оок реков (пишав еден траги-комичен статус за комична ситуација пошто си ја имав смеата). Да видам реков утре со шо че ме изненадат.
Си идам сега од чаршија и гледам оооп Рада :pos:

На крајот на краиштата да бидам искрен го подживнавте подфорумот. Претходно пробај активирај една тема, по еден пост на неа и толку. Па ај друга, пак исти курац. И некни реков да активирам пак теми, ко мојте постови последни си стојат ебаго. Не е то то.

Да се разбереме, темата за Јеца беше отворена чисто ради заебанција.

Да се разбереме, темата за Јеца беше отворена чисто ради заебанција.
Aбе нема гајле ти па не сфајчај одма здраво за готово се :D Отприлика 90 посто од членовите знам шо музика слушаат пратејќи ги низ темиве (вклучувајќи те и тебе) така да знам дека е драпачница.

Очекувам и во наредниов период овој тренд да продолжи...................и од сериозно и од заебанција. Нека е тро шаренолико ебаго.

Порано луѓето биле многу попрагматични, и без асоцијации и слично си ги искажувале своите потреби. А пак и тоа било предизвикувачко, само многу поотворено и попоштено.

Дамава мислам дека е некаде од твоето време:

Суштината не е менува, само формата.
Можеби е од мое време, но јас сега првпат ја слушам
Се рабити за „ секси “ песни. Такви песни имало и во 19 век и порано и во времето на Римската Империја и секогаш
Но такви песни обично биле биле со шеговита конотација. Таква е и Мица Трофртаљка. А оваа од Рада не е таква, затоа предност давам на Мица.
Денешниве певаљки ќе се облечат предизвичкувачки и денес предизвикуваат со својот изглед а не со текстот на песната
А Мица Трофртаљка е легенда - https://sr.wikipedia.org/wiki/Mica_Trofrtaljka
Погледај како изгледа Мица Трофртаљка во „ најдобрите времиња “
R-2973982-1309898997.jpeg.jpg

Таа ниту како млада не била „ секси “ но нејзината песна е „ секси “
Исто можеш да видиш од текстот. Песната на Саша Матиќ и Рада нема ништо „ секси “ - живи глупости. Само Рада е „ секси “
А кај Мица Трофртаљка текстот на песните е „ секси “
Не знам дали ме разбра?

Пуно ко Маракана пева се песма стара, дали сад ту олују и твоје уши чују.
Пуно ко Маракана скачем без падобрана, и више не знам где сам али знам без тебе јесам.
танам тананм танам...
Fuck you to

Come here rude boy, boy, Can you get it up
Come here rude boy, boy, Is you big enough
Take it, take it, Baby, baby
Take it, take it, Love me, Love me

Girls! We run this mother (yeah)

Who run the world? Girls (girls)
Who run this mother? Girls
Who run this mother? Girls
Who run this mother! Girls
Who run this mother! Girls

Но има една друга песна која има повеќе и има многу посилни „ асоцијации “и мислам дека со таа песна ќе има уште повеќе посети
https://www.youtube.com/watch?v=fXJ8QusJ74Y
Мешај мала е само преработка на друга песна што додуша не е ништо ново за овие простори. Инаку оригиналот колку што се сеќавам беше по повод влегувањето на Романија и бугарија во ЕУ.
А за експертите по квалитетна музика нема што многу да се каже. Форумот ни е полн со експерти за се и сешто па и за музика очигледно. Турбо фолкот бил сељачки па затоа слушале тоа што слушале. Демек за да не биле сељаци божем ке излажат некого. Абе прајте си го кефот и ич курот да не ве боли кој што слуша.

Ој по ти, фаљимендери.
:D[DOUBLEPOST=1439681916][/DOUBLEPOST]
За една Миљица имат тема, брат му од Сунѓерон ја отвори.

Не, не е таа, оваа е една дама изгубена во простор и време

Абе пола форум прв пат слушаат за пеачкиве за кои се отворија теми, жими куров :icon_mrgr:
И да сакаш не може да не си чул за нив, кога секоја година сто пати гостуваат низ Македонија, ги пуштаат во секој можен кафиќ или дискотека во државава, ги имаш на секоја можна Македонска програма, на јутјуб имаат милиони прегледи на видеата, весник да купиш пак ќе налеташ на нив итн.

Многу глумење лудило по темиве :icon_mrgr:

За Рада знам дека татко ми кога и да ја види вика "Ех мори Радо од каква сељачина без заби, те направија лепотица", другар ми за секоја невозможна ситуација вика "Ова не би го направил ни Рада да ми се соблече гола" :icon_mrgr: Најдобро ја отсликува еден од коментарите на Мешај мала...
Нисам крива што сам рамна ко статива :kruna:

Ќе има ли тема и за нејзиниот бивш момак, Милентие? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom