Работнички - Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата AleKostov
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е победник на првиот дуел во Рим?

• Вкупно гласачи
    145
Абе шо им се замарате па на овие веќе.... Баталете ги тамо ај. И онака само на форум можат да зборат....

По мене сосем очекуван резултат, иако не ја гледав утакмицата можам да претпоставам што се случувало.
Очекувам и на возвратниот дуел пораз на Работнички и покрај тоа што Лацио ќе игра со втора-трета постава.

Лотито изјавил дека играчите ќе добијат премија од 2 милиони евра бидејќи го демолирале најдобриот тим во светот за месец јули :pos::pos::pos::pos:

Јас ко што знам успесите се рачунаат, а никој не води статистика за тоа кој колку гледачи има на стадион, ако грешам поправи ме.
И дај, темата е за дуелот Лацио-Работнички, а не секој меч од Работнички да читаме за „гордоста“ на Македонија, и како тоа во времето на Тито освоиле некој си куп и првенство во земја која повеќе не постои и дека имаат верна публика (читај 300гледачи во просек) ;)
Кој успех?Ова е успех?? Успех е додуше кога никој од нашава бедна лига не може да пројде едно коло.Али од тоа како што по весниците сереа за најголем успех во историјата на македонскиот клупски фудбал ми се превртуваат цревата.Сите заборавија кој го исфрли победникот на тоа натпреварување на кое Работнички не може ни да помисли да влезе и кој беше толку блиску до влагање(под блиску не рачунам да стигнат само и таму да ги посерат 6-0,туку да се борат до последни минути за влез) во најјакото натпреварување на светот.Што му вредат ''успесите'' на Работнички кога нема кој да се радува искрено на нив?
Секоја често за доброто работење и добриот начин на функционирање сите овие години,али никогаш нема да биде некаков клуб од нив.

Па незнам кој не вмешува нас во муабети???
На крај краева само ние коментираме за мечот (океј јас не коментирав :D). Што сте отвориле воопшто тема кога никој не коментира на неа???
Јакиот успех го имаа. Поминаа екипа од Сан Марино, екипа од Ерменија и имаа три шута кон гол во 180 минути против преставник од Кипар и го минаа со невидена среќа. и се тоа паѓа во вода кога си примија 6 парчиња и изгубија како мали деца од за вас слабиот Лацио:D
Знам дека ти е тешко што Вардар победува ама тоа е тоа. Намини до темата факти за форумџии те имам опишано, а тоа го потврдуваш и сега. П-У-К-Н-И О-Д З-А-В-И-С-Т:love:
Си направиле рејтинг во Европа, ќе играат со послаби противници од нив во првите неколку кола, никој не е крив за тоа.
Или ајде да си ја докажат јачината треба уште во прво коло т.е сега второ да им се падни некој тим од појаките првенства.
Мене ама за Вардар ич не ми е гајле дали победувал или редел порази, проблемот е што вие како навивачи се фурате како тоа Вардар е гордоста, а уствари во последните неколку години Вардар го нема во ПМФЛ, а не пак во Европа.
Разликувај малце завист и реалност, ама неможам на навивачи на Вардар тоа да им го докажам, за нив Вардар ќе биде секогаш гордоста на Македонија, ако се смета 3-4 населби во Скопје, Македонија, океј, нека ви биде.
Ајт.

Што се нема човек да прочита по форумиве, дефинитивно пи*ка свашта раѓа... Што убаво си беше пред 2-3 години, сеа секој цреп има компјутер и е активен по форумиве, жалосно. (n)

Што се нема човек да прочита по форумиве, дефинитивно пи*ка свашта раѓа... Што убаво си беше пред 2-3 години, сеа секој цреп има компјутер и е активен по форумиве, жалосно. (n)

У право си, со масовново користење на компјутер дојде време членови на такви јаки (!???) навивачки групи (!???) да си го мерат на форум (n)

Тоа и јас го мислам, жалосно е, ама што да праиш светот секакви мора да трпи.(y)
Ако немаш што да вратиш на постот, боље не коментирај, ваљда немаш.

Тоа и јас го мислам, жалосно е, ама што да праиш светот секакви мора да трпи.(y)
А иначе до сега која ти беше поентата на постовите ?

Да 6 примија но квалитетот на Лацио да се токми со со Работнички е .... не гледам мкд првенство ни подржувам МКД клуб но ова што работнички го направи е нешто за поштовање ...бар пробавме и остајвме макс на терен тоа се поштова ...Горд сум што сум МКД и што Работнички не бранеше ....

Браво момци

Си направиле рејтинг во Европа, ќе играат со послаби противници од нив во првите неколку кола, никој не е крив за тоа.
Или ајде да си ја докажат јачината треба уште во прво коло т.е сега второ да им се падни некој тим од појаките првенства.
Мене ама за Вардар ич не ми е гајле дали победувал или редел порази, проблемот е што вие како навивачи се фурате како тоа Вардар е гордоста, а уствари во последните неколку години Вардар го нема во ПМФЛ, а не пак во Европа.
Разликувај малце завист и реалност, ама неможам на навивачи на Вардар тоа да им го докажам, за нив Вардар ќе биде секогаш гордоста на Македонија, ако се смета 3-4 населби во Скопје, Македонија, океј, нека ви биде.
Ајт.
Абе види сега, малце ни требаше појак состав за да има бум во Скопјево. Прв меч 9 000 публика, две гостувања по над 200 души (што реално за Македонија е огромна бројка). Цело време се зборува само за Вардар, помини навечер низ парк, се пеат песни за Вардар. Нема тим од Скопје што има навивачи од секоја Скопска населба па макар биле и 5 души. На крај краева кога одевме во Кичево дојде и мала подгрупа од Гостивар, а со нас навиваа и неколку Кичевчани. Па сега ти види кој е тим број еден во македонија.За навивачка група нема ни да правам муабет, пошто и во најлоши времиња на Вардар ние бевме најверни...
Е сега дојдоа нашите пет минути, и од никаде изникнавте разни фаци кои секое коло навивате за противникот на Вардар и само знаете да тролате Вардар е Миравци или што ти ја знам. Кога ќе си најдеш клуб за кој ќе навиваш во македонијава, ќе правиме муабет. Дотогаш гледај си го Интер, и не се нервирај додека вардар победува.
Кажи ми што нема вистина во тоа што сум го кажал во другата тема?
Пак рашувам што сте отвориле тема за мечов кога никој не коментирате за ништо???
Пак искомкентирале само дечки кои се фанови на Вардар, и тоа што реалноста е дека Работнички е само просечна Македонска екипа за вас е провокација, епа НЕ Е(n)

Синко што да вратам? Тоа што некои клубови немаат ни 3-4 навивачи, а не пак 3-4 населби кои ти си ги спомнал? Тоа што за некои клубови не навиваат ни родителите на играчите? Гледам се утепавте вие од "паметни враќања" на постовиве, едно исто вртите цело лето...

Па да ти кажам ама јас баш немам ниукаков интерес да влезе у групи освен што е мак клуб и да влезат у групи другата година ако игра вардар тоа нема ништо да значи пошто вардар секако нема да биде носител ,плус тоа тим чиие претседател не нарекува платенници нас навивачите на вардар а никого не познава лично и не знае дали некој мене ми дава пари да идам да навивам за вардар не може да бодрам така да кој ги е.е

Па ти немаш интерес, ама некој има, а генерално тоа е македонскиот спорт во целина. Сега желбата ви се исполни и нема да го гледате Работнички во ЛЕ, Лацио е едноставно класи над Работнички.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom