Работнички - Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата AleKostov
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е победник на првиот дуел во Рим?

• Вкупно гласачи
    145
Се е супер тоа, гледање филмови, паѓање во транс, халуцинирање, фантазирање и слично...ама нема логика да ги споредам лацио со работнички....светлосни години се разлика. Така да, јасно како ден, Лацио си е Лацио, а работнички може да се каже дека имаше среќа во чмар што така се извлече со анортозис...со тоа и максимумот е постигнат, браво за дечките.

Forza Lazio Merda Roma :icon_mrgr:!

Битно Миро да дојде,па за друго ми е гајле.

Само ако може да ве замолам нешто. Сите анти-Работнички , комплексаши и слични структури да си се тргнат од темава. Лацио како Лацио го знаеме убаво , имаат прејак состав во споредба со Работничкаи. Ама све е можно , ако не потценат може све д се случи. Битно изгураа работнички до тука прават голем чекор за македонскиот фудбал некој се со набиен комплекс заради ова ама ако. Само што ми е жал нема да можам да ја гледам утакмицава од стадион нема да сум у ск.

Иако Лацио е преголем фаворит спортски е да се надеваме.

Нека не престави Работнички у најдобро можно светло !!

Мерда ЛАцио !!

пс. Се молат навивачите на Миравци 2012 да не ја трујат темава !

Само ако може да ве замолам нешто. Сите анти-Работнички , комплексаши и слични структури да си се тргнат од темава. Лацио како Лацио го знаеме убаво , имаат прејак состав во споредба со Работничкаи. Ама све е можно , ако не потценат може све д се случи. Битно изгураа работнички до тука прават голем чекор за македонскиот фудбал некој се со набиен комплекс заради ова ама ако. Само што ми е жал нема да можам да ја гледам утакмицава од стадион нема да сум у ск.
Ако ги потценат ќе биде само 2-0 за лацио....

Иако Лацио е преголем фаворит спортски е да се надеваме.

Нека не престави Работнички у најдобро можно светло !!

Мерда ЛАцио !!

пс. Се молат навивачите на Миравци 2012 да не ја трујат темава !
Такви навивачи нема тука ;)

Срцево не ми дава да гласам дека ќе тепа Лацио иако веројатно ќе се случи тоа, по природа сум секогаш оптимист така да и сега верувам дека Работнички може да извади поволен резултат па дури и да победи зошто да не ? топка е ништо не се знае, и тие и тие се луѓе ..

У секој случај нека остават срце на терен играчите на Работнички за поволен резултат па на реваншот ќе решаваат :)

Лацио е апсолутен фаворит,тука нема дилеми.
Кога ке се додаде и тоа дека цела одбрана на Работнички нема да игра .
Кумбев,Стојанов и Богдановиќ нема да играат и ке биде навистина тешко да се оствари поволен резултат.

RMnJw.jpg

Гласам за работнички..иако Лацио е фаворит ..сепак Работнички е македонски претставник и не можам да гласам за Лацио..

Има ли некакви најави за составот на Лацио? Може ќе не потценат па ќе истрчаат со втор состав и ќе ни се посреќи :P

Претпоставувам дека ќе има пренос... Се знае на која ТВ? Канал 5 повторно?

ЗНачи ако нема повторно пренос..стварно се за фрлање..поарно турски серии ке даваат отколку да го гледаме единствениот македонски претставник во европа..туу бе..ви е*** простиот народ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom