Работа во Катар и Дубаи

Има ли некој информација за работа во Оман, разбрав дека има некоја девојка од Скопје што заминала таму на работа?

Дечки поздрав до сите , ме интересира дали е некој запознат како и која е налесна и неболна процедура за раскинување договор во Дубаи ??

Благодарам Поздрав

Дечки поздрав до сите , ме интересира дали е некој запознат како и која е налесна и неболна процедура за раскинување договор во Дубаи ??

Благодарам Поздрав

Почни да крадиш се и сешто од работното место да те дознаат и да те депортираат :)

Да ги израдувам оние што се веќе во Дубаи, а ги мава носталгија за ајвар, лутеница и слично:D

http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=7&vest=8492

Контактирав со сопственикот, наскоро ќе почнат и со доставување до дома :) Пошто ми е малце далеку за одење и пазарување :) Иначе, петка е .. Ајвар, сиренце, Podravka производи, милина!! :))

Контактирав со сопственикот, наскоро ќе почнат и со доставување до дома :) Пошто ми е малце далеку за одење и пазарување :) Иначе, петка е .. Ајвар, сиренце, Podravka производи, милина!! :))
не ме заборавај за парфемите плз

Прекрасно е Дубаи, сите што сте помлади и немате работа а можете да се снајдете поминете слободно дел од Вашиот живот таму. Има преку 200 националности и обично и хотелите бараат различни националности. Во Атлантис на пример сретнавме Македонци кои се задоволни. Платите не се кој знае колку ама вреди да се види. Државјанство неможеш НИКОГАШ да добиеш ама искуство да.

Прекрасно е Дубаи, сите што сте помлади и немате работа а можете да се снајдете поминете слободно дел од Вашиот живот таму. Има преку 200 националности и обично и хотелите бараат различни националности. Во Атлантис на пример сретнавме Македонци кои се задоволни. Платите не се кој знае колку ама вреди да се види. Државјанство неможеш НИКОГАШ да добиеш ама искуство да.
атлантис? стави слика од хотелот, да видам дали е тој на кој мислам плз

Добив понуда за работа во Саудиска Арабија. Некој да сподели искуство ако бил таму?

Поточно за Dhahran, една година договор за работа ?

За Катар, Дубаи...освен работа како келнер, шанкер, рецепционер, се наоѓа нешто друго?

За Катар, Дубаи...освен работа како келнер, шанкер, рецепционер, се наоѓа нешто друго?

Се наоѓа, јас не ни аплицирав на linkedin ме најдоја и ми понудија. И јас се прашував истото претходно и ми кажаја тука да аплицирам http://www.bayt.com/ но никој не ми се јави :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom