Работа на брод

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Ова се сликите од вториот договор како фотограф за Norwegian Cruise Line.
Сеуште не ги апдејтирав локациите, ќе биде и тоа еден ден :)

offtopic: Има македонски збор за Update? А да не е "Ажурирање" ?

Казански, многу си удрил ти на уметност, и хадерирање на пејзажи и архитектура. Ја удрив на весеље :)

Bravo brodari za vasite ubavi iskustva i sto gi spodeluvate tuka !
Dali imate info dali moze da se aplicira direktno na nekoja od komapniite ne preku posrednistvo od nasive "agnecii" i ako imate bi bila taka dobri i fini da go spodelite ovde, blagodaram od napred !

Pozdrav imajte ubav den

Казански, многу си удрил ти на уметност, и хадерирање на пејзажи и архитектура. Ја удрив на весеље :)
Колку е само тешко да се фати овој кадар искрено ,имам пробано вака,дел од секунда мора да шкрапаш,инаку ти отиде моментот , па пробај пак и пак :) .... Oва ми е како електрично коло од К-15 ме потсетува ....... :P

6fTWwUz_OE6dHCqD1TNwPsPKuv1AtUsEUGhX6ogDv5qEJ48NnZfXZCKGF7ddQPX1pP7FoS5zKJ8wHItHGWTJEA=w426-h320-n

Bravo brodari za vasite ubavi iskustva i sto gi spodeluvate tuka !
Dali imate info dali moze da se aplicira direktno na nekoja od komapniite ne preku posrednistvo od nasive "agnecii" i ako imate bi bila taka dobri i fini da go spodelite ovde, blagodaram od napred !

Pozdrav imajte ubav den

Дури и да аплицираш директно, ако немаш претходно бродско искуство многу тешко е дека ќе те викнат на интервју, затоа повеќето идат преку посредници.

Колку е само тешко да се фати овој кадар искрено ,имам пробано вака,дел од секунда мора да шкрапаш,инаку ти отиде моментот , па пробај пак и пак :) .... Oва ми е како електрично коло од К-15 ме потсетува ....... :P
Vori можеш да замислиш колку е тешко да се направи ова преку тајмерот од апаратот ;) Ова е направено од втор обид.

Епа дојде и тој ден. Ако се биде во ред во амбасада и со лекарските прегледи за 1 месец заминувам на Селебрити Силует. Housekeeping, Assistant Stateroom Attendant. Ова ќе ми биде прв пат на брод и секој совет од поискусните околу тие поделбите на кланови и слични работи кои ги нема на копно (а за кои имам само потслушнато нешто) би бил добредојден. Колку од тие приказните се преувеличување? Фала.

Епа дојде и тој ден. Ако се биде во ред во амбасада и со лекарските прегледи за 1 месец заминувам на Селебрити Силует. Housekeeping, Assistant Stateroom Attendant. Ова ќе ми биде прв пат на брод и секој совет од поискусните околу тие поделбите на кланови и слични работи кои ги нема на копно (а за кои имам само потслушнато нешто) би бил добредојден. Колку од тие приказните се преувеличување? Фала.
Кога помина главно интервју ако не е тајна ? :)

Кога ќе се вратиш на одмор да пишеш една рецензија. На форумов досега немало хаус кипер да пише како е на брод, така да твоето мислење ќе биде драгоцено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom