Flikson
Провинцијалец
Мене како што ми кажаа тоа е како чистач на шанковите... Значи имаш околу 20 шанка по цел брод и треба да ги одржаваш... така нешто. Али ако знај некој нешо појќе нека кажи! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tonchie бате, извини што замарам, али ја испрочитав целава тема од почеток до крај и ти си perfect match за да ми одговориш. Поднесов комплет документи во Мајоми за фотограф па чекам у меѓувреме да ме повикаат. Спомнна дека си бил Курт Кобејн а си ги фатил на портфолио, а исто спомна дека бираш 20тина портрети што ти фаќаат око за портфолио. Сакам да те прашам дали имаше портрети од свадби (зет+невеста)? Прашувам пошто едно другарче им имаше спомнато дека сликал свадби а у портфолио имаше слики само од една свадба па го тераа да им покаже повеќе слики од разни свадби. Исто ме интересира што фотограф беше пред да отидеш на брод (аматер.. профи... што имаше сликано/работено) и ако ти е достапно портфолиото онлајн, ако може да го видам. Поздрав и извини на цимање уште еднаш
имаат target односно цел за продадени слики така да ако те стават на добар брод можеш да земаш и по 2000$Tonchie колку ти е платата ако не е тајна? видов кажа дека сликаш со твој апарат што е тоа смешно мислам.
Во Карнивал за фотограф 1200 долари е плата работиш со нивни апарат, само сликаш, секој ден по 12часа, карта платено.