Работа на брод

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Sakav da prasam ima rabota samo za vreme na letoto?
Број еден заблудата кај македонците во врска со работа на брод, додека најголемата вистина е оваа:
never-forget-florida-winter-2013.jpg

Додуша за мене ова и е вистина бидејќи таа зима ја запознав Карен и за малку ќе ја оженев :)

Море HBO да направат барем еден брод со тематика Сопранови, нема да се одлепам од нив додека не ми дадат некоја улога.

Лично најмногу го бендисувам вујко Јуниор, до денешен ден му нема рамен.

DON'T TOUCH IT !!! :D

My father was a master stonemason, he never cut FUCKING WOOD !!! :pos:

You steer the ship the best way you know.

Sometimes its smooth, sometimes you hit the rocks.

In the meantime, you find your pleasures where you can. (y)

Има тематски кругови, Ѕвездени Патеки, Војна на Ѕвездите, во чест на ветерани итн. Да има интерес веројатно би направиле и за Сопранови, еден круз ама ;) не знам колку интерес би имало за цел брод под мафијашка тематика, колку (не)непријатно чувство би бил тој одмор...:cautious:[DOUBLEPOST=1517232224][/DOUBLEPOST]
Има тематски кругови, Ѕвездени Патеки, Војна на Ѕвездите, во чест на ветерани итн. Да има интерес веројатно би направиле и за Сопранови, еден круз ама ;) не знам колку интерес би имало за цел брод под мафијашка тематика, колку (не)непријатно чувство би бил тој одмор...:cautious:

Сега глеам аутокорект пиздарија направил :mad:

Последно уредено:
Ројал примаат македонци као или само со бугарски пасош? :)

Имаат воведено забрана за Македонци, Срби и Бошњаци, но ќе те примат ако имаш татарски пасош.

Ама ете, и со Македонци и без Македонци им се случува труење на патници, очигледно имаат и поголеми и посериозни проблеми од неколку проблематични Македонци, Срби или Бошњаци за да воведат забрани за вработување на цели нации.

Имаат воведено забрана за Македонци, Срби и Бошњаци, но ќе те примат ако имаш татарски пасош.

Ама ете, и со Македонци и без Македонци им се случува труење на патници, очигледно имаат и поголеми и посериозни проблеми од неколку проблематични Македонци, Срби или Бошњаци за да воведат забрани за вработување на цели нации.

Врска нема епидемијата на Норо вирус на крузерите со привремената забрана за регрутирање на екипаж од одредени националности.

Key words: root cause, outbreak, noro virus,USPH, center for disease control, vessel sanitation program, cross contamination, outbreak prevention and response plan, изгуглај има куп извештаи.

Ич не е битно во оваа ситуација дали е Петар, Индра, Руслан, Флавиус, Денел, Малгорзата, Аје Јин, Карната, Енрике, Путу, Волдомир, Ромуло, Ви Џеј, Чидо, Реџес, Алина...:D

Врска нема епидемијата на Норо вирус на крузерите со привремената забрана за регрутирање на екипаж од одредени националности.

Key words: root cause, outbreak, noro virus,USPH, center for disease control, vessel sanitation program, cross contamination, outbreak prevention and response plan, изгуглај има куп извештаи.

Ич не е битно во оваа ситуација дали е Петар, Индра, Руслан, Флавиус, Денел, Малгорзата, Аје Јин, Карната, Енрике, Путу, Волдомир, Ромуло, Ви Џеј, Чидо, Реџес, Алина...:D

Ете затоа убаво спомнав "и со Македонци и без Македонци".

Но нека си испоцркаат и вака и така - како компанија, а не како луѓе. :D

@Dexter26 фалеше твојојт хејт на темава :)

Во меѓувреме, сеуште има респектабилни компании кои што вработуваат македонци. ;)

BASIC SAFETY

SECURITY AWARENES

CROWD MANAGEMENT

CRISIS MANAGEMENT

PSCRB

@Tonchie за што од горенаведеното нуди обука Коузон и дали може цена за секое поединечно.

BASIC SAFETY

SECURITY AWARENES

CROWD MANAGEMENT

CRISIS MANAGEMENT

PSCRB

@Tonchie за што од горенаведеното нуди обука Коузон и дали може цена за секое поединечно.
Сите ги имаме. Ќе ти пуштам инфо за цена по порака, да не се случи по 2-3 години некој да ја чита темава и да вика волку пари чинат сертификатите, толку пари чинат сертификатите.

Сите ги имаме. Ќе ти пуштам инфо за цена по порака, да не се случи по 2-3 години некој да ја чита темава и да вика волку пари чинат сертификатите, толку пари чинат сертификатите.

Мучос грацјас пајсан :icon_lol:

@Dexter26 фалеше твојојт хејт на темава :)

Во меѓувреме, сеуште има респектабилни компании кои што вработуваат македонци. ;)

Знам, затоа ти удоволив. :D

Нека се живи, здрави и нека се размножуваат тие респектабилни компании - како што ти ги нарекуваш - кои вработуваат Македонци. ;)

Мучос грацјас пајсан :icon_lol:

Пајсан е на италијански, а грацјас е на шпански, дај не прави каша попара, на италијански се вели грацја, а на шпански се вли компањеро наместо пајсан.

Ма да на мене аргентинското че најмногу ми се допаѓа, ете од каде е Че Гевара. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom