R.I.P. Никола Постолов

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
R.I.P Никола и сочуство до семејството

Luge ovoj Stip, kako go spotera, se mladi luge umiraat. Nikola zavrsi vo nasata gimnazija i oti pogolem od nas, so ni kazuvaa profesorite, toj bese kapacitet, ima osvoeno mnogu nagradi i na balkan i vo svetot, a plus bese mnogu dobar i mnogu skromen. Epten zalno. R.I.P Nikola :(

Жално навистина вака кога ќе гледаш некои што стварно се трудат, а судбината ги казнува...
Нека му е лесна земја

Ух,морници ме пролазаја. Жално,навистина. Нека почива во мир,лесна му земја. Штета што уште еден талент изгуби Македонија...

леле навистина штип како да е проколнат, за еден месец се имаат случено 2-3 трагедии. прво тие двајцата кога се загушија во гаражата, па имаше и сообраќајка пак со трагичен епилог, а сега и никола :(
навистина ми е многу жал за никола, особено кога го прочитав постот за него во vest :(
+R+I+P+

леле навистина штип како да е проколнат, за еден месец се имаат случено 2-3 трагедии. прво тие двајцата кога се загушија во гаражата, па имаше и сообраќајка пак со трагичен епилог, а сега и никола :(
навистина ми е многу жал за никола, особено кога го прочитав постот за него во vest :(
+R+I+P+

I ne samo ova, prethodno i ova devojceto so se otrovi vo Budva, isto mn fino i dobro devojce, prethnodno pak imase eden slucaj... aman veke...samo takvi raboti slusame... i toa stvarno tragedii golemi taka naednas neocekuvani, da se stresis

Цитат:
Напишано од devojka111
+R+I+P+

I ne samo ova, prethodno i ova devojceto so se otrovi vo Budva, isto mn fino i dobro devojce, prethnodno pak imase eden slucaj... Aman veke...samo takvi raboti slusame... I toa stvarno tragedii golemi taka naednas neocekuvani, da se stresis
RIP Nikola :(
A btw i vo Strumica polani imase vakvi 3-4 slucaevi...:nesum::uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom