R.I.P. музичари

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Ovoj mnogu mi lici na onoj maliot od B.E.P. :pos::pos:
Koj gi teral i ovoj da se puca bre use ne im ide pamet a za uste zrtvi ke ima

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
PROOF?:ija: :ija: :ija: PROGLASUVAM DEN NA ZALOST ZA TEMAVA.:nesvest: ne e mozno,ne mi se veryva,mnogu go postuvav toj coek :pipi: :nesvest:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
deXterche напиша:
Раперот Пруф (Proof) основач на групата Д-12 и близок пријател на американската суперѕвезда Еминем синоќа е убиен во престрелка во еден ноќен клуб во Детроит, соопшти неговиот агент.

Полицијата не го потврди идентитетот на загинатиот, само соопшти дека во четири часот наутро, по тепачка во ноќен клуб, со истрел во главата е убиен еден 32-годишен маж.

Во престрелката е повреден уште еден 35-годишен маж и е во тешка состојба. Се се случило во клубот "Трипл Ц" (Triple C) кој се наоѓа во квартот 8 Миљи, кој стана познат по истоимениот филм во кој глумеа Еминем и Пруф.

На ист начин загина и 2PAC во вооружена престрелка помеѓу две банди. 50 Cent за малце спаси жива глава, беше застрелан со 9 куршуми. Што мислите ќе има уште жртви?
go obozavam ovoj coek,nemoj taka ne go spominjaj pa sakas infarkt da me mavne na mladi godini?lele neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :nesvest:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
R.I.P. Proof
Тажно но вистинито. американската држава е изградена врз черепите на индијанците. Црните браќа наместо да живеат заедно и да соработуваат, како што рецитираат во своите песни, тие се делат по кланови и подоцна се убиваат меѓу себе.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Za zal ovoj Tonchie e vo pravo.A se znae koj go ubil??

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
izglea ne.i ne daj boze da doznaam koj e toj ima glaata da mu ja skinam...

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
DuFFy напиша:
Za zal ovoj Tonchie e vo pravo.A se znae koj go ubil??
Se znae, tipot sam se prijavil u policija i sea se isprashuva...epten shteta upm bash koga pocnaa D12 da rabotat na noviot album ova im se sluchi.

R.I.P Proof

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
bog da go prosti...lesna mu zemja.....ne go znam 4oekot.....ali sepak malo so4ustvo:)

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
deXterche напиша:
Раперот Пруф (Proof) основач на групата Д-12 и близок пријател на американската суперѕвезда Еминем синоќа е убиен во престрелка во еден ноќен клуб во Детроит, соопшти неговиот агент.

Полицијата не го потврди идентитетот на загинатиот, само соопшти дека во четири часот наутро, по тепачка во ноќен клуб, со истрел во главата е убиен еден 32-годишен маж.

Во престрелката е повреден уште еден 35-годишен маж и е во тешка состојба. Се се случило во клубот "Трипл Ц" (Triple C) кој се наоѓа во квартот 8 Миљи, кој стана познат по истоимениот филм во кој глумеа Еминем и Пруф.

На ист начин загина и 2PAC во вооружена престрелка помеѓу две банди. 50 Cent за малце спаси жива глава, беше застрелан со 9 куршуми. Што мислите ќе има уште жртви?
МАло појаснубање,2Pac не загина во престрелка помеѓу две банди..Тупак, го убија во колата на Suge Knight..И само тие двајцата беа на местото на убиството, при што немало обострано пукање...

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
А зошто слушам се зборува дека 2PAC е сеуште жив?...

Член од
30 декември 2005
Мислења
114
Поени од реакции
0
A kade si slusal deka 2pac e ziv ????

Smesna informacia od tvoja strana :)

Kajgana Shop

На врв Bottom