Пушти го телевизорот во моментов на...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
на Алфа сега почнува Cheers :) :)

уште малце идол на а1

На Super Movies (Orbit) каналот за филмови на Телекабел. Го даваат филмот Texas Chainsaw Massacre: The Beginning.:vozbud:

На Алсат реприза на Клон (Жаде)

На Алсат реприза на Клон (Жаде)
Еј забегана серија беше тоа. Да си признаам ја гледав не толку заради љубовта, глупостите лигушењето, туку заради човекот без душа (клонираниот) кој што не можеше да најде мир во овај свет.

Еј забегана серија беше тоа. Да си признаам ја гледав не толку заради љубовта, глупостите лигушењето, туку заради човекот без душа (клонираниот) кој што не можеше да најде мир во овај свет.
:pipi:хаха сите машки така кажувате, а кога играше сите се прибиравте дома да ја гледате Жаде и го исполните срцето со романтика и љубов, признајте!

он топик, на Телма сега игра "Госпоѓица Потер" со Рене Зелвегер

:pipi:хаха сите машки така кажувате, а кога играше сите се прибиравте дома да ја гледате Жаде и го исполните срцето со романтика и љубов, признајте!

он топик, на Телма сега игра "Госпоѓица Потер" со Рене Зелвегер
:):):) Ме откри романтичен сум :pipi:.
Сериозно серијата имаше два аспекти, првиот беше љубовно-романтичниот, а вториот беше за човекот кој што беше жив, а според природниот закон не треба да биде (клонираниот). Ја гледав серијата заради вториот аспект и неговите погледи на животот општо. Имаше доста тешки мисли тој карактер и многу ме заинтригираа.

srek2-120-160.jpg

Шрек 2
денес во 17:00 на А1 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom