Пушти го телевизорот во моментов на...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Сител
Хоророт во Амитвил
Еден од најдобрите хорори видени од моиве очи:vozbud:
аааааааа стварно фала за информацијава, еден од нај јаките хорори, ама изгледа затоа што се верува дека е вистинска случка.

го гледам
фала:pipi:
ќе одам ненаспан на фах :nesum:

modern marvels e interesna serija na history chanel..potoa imas discovery science..pa ondak..momentalno retko gledam TV poveke sum na internet..ama dokumentarkite si gi siminjam od internet

За оние што имаат кабловска: Ало ало ќе има на Fox life од 21 март:helou:

Абе сте знаеле дека на Алфа ја даваат Сибил?!
И ако сте знаеле зошто никој не известил?!:sakas_ust

must see! :pipi:

la-vie-en-rose-poster-1.jpg

21 МАРТ ВО 23:10 НА ТЕЛМА ТЕЛЕВИЗИЈА
ЖИВОТ ВО РОЗОВО

Животната приказна на неповторливата Едит Пјаф, пренесена на филмското платно со вонредна актерска интерпрентација на Марион Котијар за која доби Оскар за главна женска улога. Режијата е на Оливие Дахан

На RTL оваа хрватскава сега го даваат Lethal Weapon 4. По стотти пат го гледам, не е уште средината баш дојдена, можите да го уклучите.

nema momentalno...boki trinaeska ja pee lopov lopova so indira SHIT SHIT:uvo::uvo:

Туку што ја гледав првата епизода на третиот камен од сонцето. Серијава ја имам гледано неколку пати али секад ме смее до солзи.:pos2:

На наша тв.

Menuvam zena na Sitel. Ebati sranjeto. Ne gledam veke televizija, kraj!

Наскоро на АЛФА - серијата MAD MAN

getImageThumbnail.php

Вечерва на А1 во 20.30 (или 21.30-:toe: различно пишува )игра акциониот филм "Беше еднаш во Мексико" со фантастичните Антонио Бандерас, Селма Хајек и мај фејворит Џони Деп:back: во главните улоги

decki 1 prashanje
vecer li e duelot megju Ivanov i Frle?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom