Пушачи... Unite yourself!

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пушите??

• Да

Гласови: 106 37,2%
  • Не

Гласови: 179 62,8%

• Вкупно гласачи
    285
Јас пушам цигари веќе некое време тоа е лоша навика почнав да пушам во улаз ме научи другарка ми и сеа заедно си пушиме (цигари) иначе пушам Rodeo Light а некад си лјубиме да купиме и Davidoff light и така.

Пушам веке една година (цигари) и се каам со пропушев пошо не глеам нешо добро у тоа,освен коа ти е досадно да тепаш време.
За разлика од другиве тука на форумов пушам помалку од вас околу пола кутија на ден,али стварно незнам зашо и мене ме болат градите у последно време.Неможзам да дишам ко шо треба....:toe:
За откажување не сум пробал,али у последно време почнав да размислувам...

Бев строго анти-пушач, а цело друштво ми се пушачи.
Сега во последно време онака чисто за зафрканција понекогаш знам да земам по некоја цигара од нив, тоа се случува 3-4 пати неделно преку сила.

Значи уште може да се декларирам како непушач. :pos:

Сега во последно време онака чисто за зафрканција понекогаш знам да земам по некоја цигара од нив, тоа се случува 3-4 пати неделно преку сила.

Once you start, you can never go back! (OK you can) So stop it while you still can.:smir:

Ја сум пробал усе на 13 години ама нема филинг и не ни пушам,ама некад на пијано знам да потегнам некоја цигара

Сум земал 1-2 дима само како помал, на 12 години можеби...

Ама сега сум строго анти-пушач, толку дури што ги мразам пушачите од дното на душата...

Ете сега ме пука криза, и морам да излезам надвор да си купам цигари
:nenene:DONT DO IT MARKO!!!:nenene:

сум пробал цигара ама не иде :nenene:

абе какви цигари. ја си иам и плус астма уште цигари ми фалат. и како што можам да забележам пола од пушачиве и поише со слаб карактер не смеете да попуштите бе за ваше здравје се работи.

Хах. Си се тешам јас. :)

Once you start, you can never go back! (OK you can) So stop it while you still can.:smir:

Вокер, ќе те кажам на мајка ти, дека се тешиш на многу деструктивен начин!
Маарко знаеш, исто велат и „Once you go black, you never go back!“ :pos2::pos2:
И да се изјаснам во врска со темава, нередовен пушач на цигари! :helou:

Вокер, ќе те кажам на мајка ти, дека се тешиш на многу деструктивен начин!
Маарко знаеш, исто велат и „Once you go black, you never go back!“ :pos2::pos2:
И да се изјаснам во врска со темава, нередовен пушач на цигари! :helou:

Кој ми кажува... :pos:

Пушам да. Неам силна зависоност ама ја има сепак...изгледа. Иначе омилени цигари: Марлборо Класик Црвено паковање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom