Не, се регистрирав и ја видов темата, па прашав.Ти се регистрираше за да прашаш?
OMFG I must be very #влијателна.
Ако?
Ако се лутиш, ќе го избришам прашањето...
Не, се регистрирав и ја видов темата, па прашав.Ти се регистрираше за да прашаш?
Не бе, уживајНе, се регистрирав и ја видов темата, па прашав.
Ако?
Ако се лутиш, ќе го избришам прашањето...
Честитка и пол беше оваМоре колку честитки за Пумава, ме потсети на една урбана легенда кај мене во селово која имаше мотор Кавасаки од 1400 кубици производство од 80 и некоја. Живееше на 6 кат од зградата без лифт и кога се прибираше го качуваше моторот по скали до 6 кат за да не му го украдат, притоа ги разбудуваше комшиите од зградата и ги викаше за да му помогнат да го качи. Не помагаа ни полиција ни ништо од причина што човекот си беше со документ.
Кога го продаде моторот се собраа цела зграда и му направија банкет.![]()
Туку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?Не бе, уживај![]()
Оти ме нејќат, сирота јасТуку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?
![]()
Отри била досадна ко пролив,и релицирала ко луда во ЧДАТуку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?
![]()
Еј во 23 ќе бидам погоди каде.... ами у земјата на СофиОколу 23:00, ако сте сеуште на европско тло, терај некој странец да гласа за Љопа
Среќен пат!
абе уште прасуваш од 24 часа 48 беше на форумов не ме чуди ако си и понатаму он линеХахаха, па ќе си дојдам, не останувам таму засекогашФала
--- надополнето: 26 мај 2012 во 13:04 ---
Ти се регистрираше за да прашаш?
Викаш да привлечам некој со длабок џеб и да го правам македонски зет, а?абе уште прасуваш од 24 часа 48 беше на форумов не ме чуди ако си и понатаму он лине
туку гледај таму привлечи странски инвеститори![]()
Таквите се помалку.Туку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?
![]()
како на Пример Карлос СлимеВикаш да привлечам некој со длабок џеб и да го правам македонски зет, а?![]()
требаше да има анкета па ќе видевме каков рејтинг имаТаквите се помалку.![]()