Punk Rock

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
Crazy_Rasmus напиша:
Па, ја дури сега прочитав добро што си ми напишал,и да ти кажам дека сите сме женски вклучувајќи ме и мене, и моите другарки се толку луди и бесстршни што се единствените женски во шутка:vozbud: јас сум слаба и ми е страв да не загинам таму, како и да е извести кога ќе има панк свирка, можеби тогаш ќе влезам во шутка:)
АААааа така кажете вие.Ја па сватив дека ме прашувате ”дали е безбедно со женски” и не сум прочитал убаво.Моја грешка.Абе ви викам не е опасно него убаво си кажа Гижо.Така е.Слушајте музика сеа а после идете кај некоја другарка и шуткајте се :vozbud:.Епа ви викам има у среда (оваа) у Кастро.(ВИШЕ НЕ ЗНАМ ПО КОЈ ПАТ ГО КАЖУВАМ ОВА).Видете у постари постови на темава и ке ви се разјасни.Ке биде добра свирка.Гледајте да дојдете ке биде лудо и незаборавно.Аааааајт поздрав :helou:

Crazy_Rasmus напиша:
И јас му викам да си седат на страна, ама ајде:toe: сакав да те прашам тебе за типот на сликава, кој е?многу ми е познат или не:)

Типот на сликата сум ја, Peter Steele

Гижо напиша:
Типот на сликата сум ја, Peter Steele

Ми се свигаш,многу добро си излезен:)Иако на претходната слика беше посекси:)не сум ги слушала type o negative, ама со ваков прекрасен тип ќе почнам да ги слушам, па ти си сон на секоја девојка, дури и мој:):wub: aj поздрав

Леле слабо и темава отишла у пм.Јас не постирав пошто ми беше прегорем компјутерот и никако да го однесам на сервис.Ама ете бидна и тоа и сега пак си го имам.Него да не тапам со тоа.Абе Тој Долс У СКопје.Тоа не се пропушта апсолутно.ПРедгрупа ке им бидат легендарните Лоши Деца.Тоа ке биде невероватно.Исто така ке може да се купи на настапот и цедето на Лоши Деца по цена негде околу 100 ден мислам дека сеа да не ве излажам.И така,Ке биде тоа на 24 овој месец у МКЦ и верувам дека сите панкери ке се соберат.Ајт поздрав :helou:

Панкот во идеолошка практичка смисла сакс ес.
Естетски може да биде ок. ;)

Bada Bing! напиша:

идеолошка практичка?? што збориш бре?

Зборам за типови со мартинки од 200 фунти како се борат против системот.

aaaaa toa li ti e problemot. Imash slushnato za Nazi pankeri koi go podrzuvaat sitemot, religijata i nacijata?

Bada Bing! напиша:
Bada Bing! напиша:
Зборам за типови со мартинки од 200 фунти како се борат против системот.
Necrophilia напиша:
aaaaa toa li ti e problemot. Imash slushnato za Nazi pankeri koi go podrzuvaat sitemot, religijata i nacijata?
Bada Bing! напиша:
Да. Познати ми се и тие идиоти.

Dobro be Bada Bing.Koga covek nesto ne znae potocno da ti pojasnav NEMA POJMA vo tvojov slucaj ne se mesaj.Posto ne e samo panker onaka nafuran i ti si mislis taka e toa.Ako nesto ne ti se svigja ubavo kazi si a da ne navreduvas.Ako nejkes da si takov furaj drug film.Ubavo ti pojasni Necrophilia.Ajt sea pozdrav i do dvajcata :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom