ForFokSake
The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 429
- Поени од реакции
- 0
Еј а да прашам нешо.Со балканскиве и домашни панк бендови како стоите.Ја ептен сакам српски и хрватски панк а има некои и од нашиве што ми праат мерак.Од србиве највише ги сакам Six Pack и Хочу? Нечу!.Ептен се добри и двата бенда и дека сеа ги земав пред некое време овие Хочу Нечу абе ги утепав од слушање.А од хрватскиве едино Хладно Пиво ги слишам а другите не ги знам.Од македонскиве според мене најдобри се Лоши Деца и после нив Two Sides.Супер се и они.Ај кажете вие нешо за балканаријава некој добар бенд да чујам ако го неам чуено.Ајт поздрав :helou:
Eве Гижо ги симнав и Misfits баш убаво да ги преслушам.Ги знаев нив и одамна ама не ги слушав ама сеа кога ги заслушав имаат некои ептен добри песни.Многу ми се свиѓа : "Die, Die, Die My Darling'.Супер песна.САмо малце не ми се свиѓа стилот нивни.Не ми се свиѓа пошто не е онака панк рок.Поише како хеви метал ако ги видиш ке те асоцираат.КОстури, гитари такви, кожен аутфит таков и таканатака.Ама сепак супер си се.Ајт поздрав :helou:
Eве Гижо ги симнав и Misfits баш убаво да ги преслушам.Ги знаев нив и одамна ама не ги слушав ама сеа кога ги заслушав имаат некои ептен добри песни.Многу ми се свиѓа : "Die, Die, Die My Darling'.Супер песна.САмо малце не ми се свиѓа стилот нивни.Не ми се свиѓа пошто не е онака панк рок.Поише како хеви метал ако ги видиш ке те асоцираат.КОстури, гитари такви, кожен аутфит таков и таканатака.Ама сепак супер си се.Ајт поздрав :helou: