Punk Rock

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да се замешам: Игоре, пробај се што мислиш да напишеш, да напишеш во едно милење, не ми се спојуваат милион твои мислења во едно. Ако си сакал да додадеш уште нешто, стисни на тоа „измени” другпат.

Струмикс напиша:
Ај да се замешам: Игоре, пробај се што мислиш да напишеш, да напишеш во едно милење, не ми се спојуваат милион твои мислења во едно. Ако си сакал да додадеш уште нешто, стисни на тоа „измени” другпат.
Пардон шефе - ке имам памет за друг пат.Него дека не знаев како да ставам два цитата у едно па затоа ама сеа изглеа научив.Ај така од сеа ке праам ај поздрав.Еј а извини како да направам два цитата у едно пошто не ми иде некако :(

копирај два цитата у еден пост

п.с. оти не ги спомнувате Misfits и Dead Kennedys

Гижо напиша:
копирај два цитата у еден пост

п.с. оти не ги спомнувате Misfits и Dead Kennedys

Misfits ne gi slusam a Dead Kennedys gi slusam samo poslabo.Ama od sto slusam mnogu bendovi i zaboravam nekogas i niv da gi vbrojam vo niv.Inace se mnogu dobri onaka bas old school punk.

Ај едно прашање баш ми текна и ме интересира.Дали некој од старите панкери или новиве ви оставил впечаток, кој ви бил омилен, дали некој ви е идол (сеа не се рапери па да им се дивите на пари жени и таканатака) и нешто за нив што знаете.Ајт поздрав:zlo:

IgoR_ViCiOuS напиша:
Ај едно прашање баш ми текна и ме интересира.Дали некој од старите панкери или новиве ви оставил впечаток, кој ви бил омилен, дали некој ви е идол (сеа не се рапери па да им се дивите на
пари жени и таканатака) и нешто за нив што знаете.Ајт поздрав:zlo:

Johny Rotten и Sid Vicious се подразбираат нели? Аххххх :icon_lol:

Гижо напиша:
Секс Пистолс не е само од два члена

п.с. Брао Марина

Мен. Прашањето беше кој ви бил омилен од стари/нови панкери, идоли бла бла. Ја нормално, комерцијално си почнувам со ниф.

Па тоа се бара.ДА СЕКС ПИСТОЛС ЈЕЕЕЕЕЕ.Супер и мене ми се сид и џони а и сакам и уште некои на пр. Lars Frederiksen od Rancid, Wattie Buchan od The Exploitedi to.А иначе кој од денешниве би ни бил идол.ПФффффф ајт поздрав:helou:

Гижо напиша:
Секс Пистолс не е само од два члена

п.с. Брао Марина

Епа Гижо се бара идоли или омилени а и не мора цел бенд може само Џони и Сид му праат мерак (како и на сите останати) пошто тие се уствари фаците у бендот т.е. бендот.Поздрав

Гижо напиша:
Toy Dolls доаѓаат во скопје

Еј топ фала за инф.Еј ама види точно кога идат ако моеш и нешо поише - каде, ова она.Јес да не ги слушам ама ке идам што има везе.Фала и поздрав :helou:

неможе да не ги слушаш ако се декларираш како панк рокер, тоа ти се легенди во панкот скоро 30 год опстојуваат :)

Ама искрено кажано и ги неам онака добро слушнато па затоа не зборам вакви се такви се.Епа ај чим се такви одл скулаши сеа ке симнам поише песни од нив и ке ги чујам убаво и јасно.И од некои други ке си симнам да се остаам од слушање утре вечер до сабајле :pos2:.Глеам викендов нема некоја свирка нешто такво па шо чаре да бараме.Ајт поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom