Punk Rock

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
Апсолутно олд скулот рока највише.Нема споредба.Експлојтед се ептен добри ја ги поштувам и ги слушам речиси највише.Ајт поздрав:helou:

Абе на минатата тема имаше доста постови ама на оваа што знам нема доволно некако.Дали нема панкери или што знам што да речам.Или па ги мрзи да пишуваат.Ај кој знае :uvo:

е па признавам,ме мрзи да пишам понекад..иначе вечер има Oi!сврика во кастро,од 21h мислам..нишо посебно..а,ти бе,зш идеш накај лоша реп.?бед бој,а?:pishtoldz

Avoid The Void напиша:
е па признавам,ме мрзи да пишам понекад..иначе вечер има Oi!сврика во кастро,од 21h мислам..нишо посебно..а,ти бе,зш идеш накај лоша реп.?бед бој,а?:pishtoldz

Epa fala za infoto moze ke idam vecer na svirkata ama ne sum siguren.Ej a kazi zosto mi ide ova nakaj losa reputacija.100% za inat mi pravat NE SE SOGLASUVAM!Sto sum im zgresil pa taka da mi vrakjaat.Ako ako.Aj pozdrav

IgoR_ViCiOuS напиша:
Epa fala za infoto moze ke idam vecer na svirkata ama ne sum siguren.Ej a kazi zosto mi ide ova nakaj losa reputacija.100% za inat mi pravat NE SE SOGLASUVAM!Sto sum im zgresil pa taka da mi vrakjaat.Ako ako.Aj pozdrav

размисли малце, мислам откако ќе престанеш да си муабетиш за дискотеки на темава.
иначе кај си бил на сфирка на antiflag?

LouWeed напиша:
so toj prekar bas bi trebalo qur da te boli...znaci ne si ni vo blizina na punk

So sakas da mi kazes ako mozes malce da mi pojasnis.Jas ne se zasekirav deka imam slaba reputacija nego ne znaev zosto e taka ama posle doznav.Mislis mene uvo me zabole za toa nego ne mi bese jasno zasto e taka.Ajt

Goddess of Chaos напиша:
размисли малце, мислам откако ќе престанеш да си муабетиш за дискотеки на темава.
иначе кај си бил на сфирка на antiflag?

Ај и тоа ке пробам да видиме како ке иде.Него послабо има на оваа тема постови.Пошо пред да биде роденденот на кајгана јас имав отворено тема под името Стариот Добар Панк Рок и имаше доста постови и муабет.И ја онака само спомнав а не дека нешо друго.Ај од сеа само хард кор идеме.Ај поздрав и фала за советите.А на Анти Флаг не сум бил на свирка него сум го гледал целосниот Warped Tour 2005 ili 2006.Aj pozdrav:helou:

IgoR_ViCiOuS напиша:

eve ja ti davam good rep.,ja sum so tebe! bese vcera u castro?i kako? vecer vrska nemam kaj da idam,pak se desava neso vo castro ama pojma nemam sto:vozbud::toe:aj ke vidam...pozz:helou:

Avoid The Void напиша:
eve ja ti davam good rep.,ja sum so tebe! bese vcera u castro?i kako? vecer vrska nemam kaj da idam,pak se desava neso vo castro ama pojma nemam sto:vozbud::toe:aj ke vidam...pozz:helou:

Е фала многу за тоа што ме подржуваш.Го ценам тоа.А вчера мислев да идам ама некако се премислив а и изморен бев нешто и ај ништо не напраив.А денес најверојатно ке идам кај еден другар со уште неколку другари да седнеме малце на пиење:cug:.А и пошто нема каде да се иде и тоа ке се прави :).Епа ај убаво да си поминеш кај и да идеш.Ама мора некоја свирка да падне добра у скоро време пошто одамна не било нешто добро.Ај поздрав :helou:

Епа тука сеа ке ставам една подтема.Не ми текнува нешто добро у моментов ама нека биде вака нешто:Што се случува со денешнава музика.Многу се навлекуваат на комерцијала и музиката ја свакјаат како бркање женски и популарност.Што мислите за тоа?

Ко прво вреди ли да се замараме со тие што сакаат да бркаат жени со музика?

IgoR_ViCiOuS напиша:
Ај и тоа ке пробам да видиме како ке иде.Него послабо има на оваа тема постови.Пошо пред да биде роденденот на кајгана јас имав отворено тема под името Стариот Добар Панк Рок и имаше доста постови и муабет.И ја онака само спомнав а не дека нешо друго.Ај од сеа само хард кор идеме.Ај поздрав и фала за советите.А на Анти Флаг не сум бил на свирка него сум го гледал целосниот Warped Tour 2005 ili 2006.Aj pozdrav:helou:

aaaa ја таман се израдуваф на свирка си бил, ќе те гњавеф :))))
Иначе на форумов има највеќе закоравени металци, така да темава иде ко освежување.

Гижо напиша:
Ко прво вреди ли да се замараме со тие што сакаат да бркаат жени со музика?

Епа тука си во право епа тогаш ај од некој од вас чекам како подтема да даде да напраиме муабет пошто вака никој не постираше пошто немаше за што а и поише металци има него панкери ама пак има.Епа ај смислете нешто сочно и да се фрлиме за работа.Поздрав

Goddess of Chaos напиша:
aaaa ја таман се израдуваф на свирка си бил, ќе те гњавеф :))))
Иначе на форумов има највеќе закоравени металци, така да темава иде ко освежување.

Хехе, нема тука гњавење ке напишев све со ред како идело ама да бев.И тоа што викаш, ептен поише металци има а вака бар малце панк да се чуе да се промуабети.Ајт поздрав

ако слушам метал незначи дека нема да ви муабетам на темава :))))

еве интересен факт за панкот што го кажа Иги Поп завчера на документарецот за него

Од издавачките куќи на панк бендовите им давале граница во текстовите, максимум 25 различни зборови. Затоа некои песни има постојано репетиција на исти зборови и рефрени до бескрај :))))

Гижо напиша:
еве интересен факт за панкот што го кажа Иги Поп завчера на документарецот за него

Од издавачките куќи на панк бендовите им давале граница во текстовите, максимум 25 различни зборови. Затоа некои песни има постојано репетиција на исти зборови и рефрени до бескрај :))))

Еј хаха.Не сум знаел за тоа.Фала за податокот.ама ти се разбираш и у поише правци на музиката а на пример има некои забегани и само метал им е животот и само тоа ги интересира.Супер си си ти уживај и постирај :)

IgoR_ViCiOuS напиша:
Еј хаха.Не сум знаел за тоа.Фала за податокот.ама ти се разбираш и у поише правци на музиката а на пример има некои забегани и само метал им е животот и само тоа ги интересира.Супер си си ти уживај и постирај :)

a важно вчера избришал сфе панк шо имал у пц :))))

има многу закон непознати панк бендови шо никој не ги промовира и треба малце повеќе мака за да ги најдеш на нет, ама комерцијалниот поп шо на американците им е хоби да го викаат панк, ги јаде сите o___O.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom