Пуканки?

Ги јадам само тие малите шо остануваат. Неиспуканите :)

Луѓе, а дали некој знае како се прават чоколадните пуканки? Доколку некој знае ве молам да ми објасните, бидејќи пробав со какао, го ставив во зејтинот, ама не испадна ништо. Ај бидете срцки и пишете оти тие ми се најубави а незнам да ги правам.:pipi:

Јадам,правам секакви пуканки :vozbud: имам направено со вегета,со сирење,кашкавал,чоколадо...дури и свои рецепти си имам хаха :)) ДА ЖИВЕАТ ПУКАНКИТЕ.:vozbud:

Oбожавам пуканки, посебно оние за во микробранова :vozbud::пуцки:

Многу ги сакаммммм, ептен! Ги јадев скоро секој ден ама кога прочитав дека едни стандардни пуканки заедно со кока кола у кино е рамно на два хамбургери од седмица се подзамислив малце и сега се обидувам да се одвикнам:nesum:

Луѓе ај не бидете себични, кажете како се прават чоколадните пуканки? :pipi:

Ако ми напраат јадам ако не .. не :toe::toe:

Ипак не ме нервираат љушпите,ми се заглавуе у непце.

Дома не, надвор да, екстра солени.

Иначе стално го јадам реметот, дека ги викам пуканки, правилно и културно, но дека живеам во провинција, пуканици со селски акцент е наводно правилно, и така. Убави се. :icon_bigg

Од дамна не сум јадел пуканки.
Не јадам често, ама убави се... онака не ми текнало да купам! :)

Ми се допаѓаат оние пуканките со путер за во микробранова.

Туку не знам дали оние апаратчињата што се за пуканки што се продаваат се добри и ефикасни. Мислам на овакво
POPCORN.jpg

Ми се допаѓаат оние пуканките со путер за во микробранова.

Туку не знам дали оние апаратчињата што се за пуканки што се продаваат се добри и ефикасни. Мислам на овакво
ја иам такво
не да е ефикасно :)
мада моето е постаро = поквалитетно
новиве се чкарт

иначе, ќе ве тепам...ми се пријадоа пуканки!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom