Пуканки?

Порано не јадев многу, ама откако открив дека има пуканки за у микробранова, редовно си правам. Ептен лесно е. Иначе, пуканките за у микробранова од Кам се најдобри. Купив еднаш две пакетчиња од Веро и ужас беа, многу мирисаа, цела кујна замириса ептен гадно. Овие се од путер. Тие од Кам којзнае од што се али ептен се топ.

pukanki .. retko jadam ama CHOKOLADNI samo :D ko che shetkam charshija ako mi tekni t.e. ako vidam pukanki bi si kupil ,ne se loshi

Ммммм пуканки, ги обожавам :)
pukanki.jpg

pukanki3.jpg

pukanki.jpg

Обожавам пуканки...Мислам дека можам еден тон да изедам но... - Стриктно од овие јадам, зашто се највкусни, најкрцкави и во големо пакување од 125 грама за 29 ден...Таараааарааам - еве ги

63406g.jpg

Мако Маркет ги произведува и ги имате во сите поголеми маркети...Јас без ова чудо не можам...

Обожавам пуканки...Мислам дека можам еден тон да изедам но... - Стриктно од овие јадам, зашто се највкусни, најкрцкави и во големо пакување од 125 грама за 29 ден...Таараааарааам - еве ги

63406g.jpg

Мако Маркет ги произведува и ги имате во сите поголеми маркети...Јас без ова чудо не можам...

И јас овие ги јадам, стварно се најубави.

Не јадам јас такви во кеса спакувани што се вика,сакам да си направам и да си јадам,свежи.

Баш сега јадам.

Обожавам пуканки! И многу ми се вкусни кога над нив ќе си ставам кечап :ROFLMAO:
( знам звучи чудно ама мене ми се убави )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom