energichen
EOTL
- Член од
- 19 септември 2007
- Мислења
- 519
- Поени од реакции
- 75
Најдобро е да се отиде на уролог па потоа ич да не му се мисли дали при
или :sekss: ќе се случи расекување

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хм.. Најдобро ти е да одиш да посетиш уролог , без срам само..![]()
Епа сега вака... Спред сликава мене можам да го одделам Shaftot од Glansot ама само кога не ми е станат... :pos2: А ко ке ми е станат не можам, не оди , само до пола, шо е проблемот??? ве молам... :kesa:
Не мора да се скине.Само при секое бањање т.е. туширање натопете го во вода и избадете ја главата.Премачкајте со прсти насапунети и така жилата станува еластична и нема да ви се скине.Може да се скине на прв пат ако жилата е мала па неможе да се отвори...ама и не мора да значи ...само придржувајте се кон горе наведеното и ќе немате проблеми...гарантирано.
Хм.. Најдобро ти е да одиш да посетиш уролог , без срам само..
Тоа му е на него професија !
Инаку како не оди , чувсвуваш болка или..?
Тргни наеднаш, малце ке боли ама само моментално, не знам зш ти е така, то на секое машко дете му е така ама додека е мал би требало да се тргне кожинката(пр. мене на едно 6-7 години ме однесоа на лекар и тоа ми го напраја и сеа е ОК). Или ако ти е страв појси кај стручен чоек ама не е страшно.не боли...ама не оди, не излегува “главата“ како да е тесно... а ако тргам посилно боли... затоа не можи...
Vaka sega....pod tus turi mu malku sapunce(poveke da lizga) i otvori go(koga ti e spusten) i pocni da go drkas ali otvoren neka ti bide, i vidi do koga ke mozes da izdrzis!не боли...ама не оди, не излегува “главата“ како да е тесно... а ако тргам посилно боли... затоа не можи...