Alien_sr
Ultimate Survivor!
- Член од
- 14 мај 2007
- Мислења
- 2.979
- Поени од реакции
- 143
Ти не чекај да биде лошо а за полошо не правам муабет...зарем има и полошо??? :uvo:
Најдобро оди си на уролог еден преглед и готово, ништо нема да загубеш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти не чекај да биде лошо а за полошо не правам муабет...зарем има и полошо??? :uvo:
не е страшно ама боли.и ќе мора да го одмараш “малио“неколку недели од секс.а може да се скине кога улеваш на “суво“ или анално без подмачкување.abe lugje strav me fakjat mnogu so ovie kinenjevo:jaj:
abe lugje strav me fakjat mnogu so ovie kinenjevo:jaj:
Поминаа 2 месеци и веке сум спремен за АКЦИЈАМене вчера ми ја сечија жилата. Што да кажам ќе легнеш во операциона сала над тебе 4 доктори во зелено, не те опиват цел, ќе те боцнат на местото со шприц демек нема да боли ама јас си знам како поминав... И не гледаш тие што ти прават, те заврзуват исто како на филм и осекаш оти те сече со жилет ли е што е не знам не видов, важното заби стегав. Ама добро е се помина како што треба, не ме задржија во болница и сега не смеам да излегувам да шетам околу 3-4 дена, додека не зарасне малку раната
ЕДИТ: Заборавив да кажам оти мн. крв тече... Лом бех