Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.655
- Поени од реакции
- 48.938
@ Olaf
Па ти и твоите 27 години тогаш не би требало да имаат никаков проблем да одговорат на овој мој пост.
Но, за жал, бидејќи искрено очекував ( конечно ) нешто паметно да видам од тебе, поготово сега кога ете дознав дека имаш дури 27 години, ти ми реплицираш со ова ; oва и сега ова од погоре, читај ништо, ти и твоите 27 години на оној мој првичен пост буквално ништо не одговорија, нит имаше одговор на она што ти го цртав а е факт, а тоа е дека Пандев никогаш нит бил нит е нит ке биде лидер на екипа или национален дрес и за наша жал не е македонскиот Меси, дека Пандев секогаш се шлепал уз квалитетни соиграчи ко што тоа го правел и Флечер во Манчестер Јунајтед ( затоа и он има разлика во игра у Јунајтед и Шкотска ), ниту знаеше да одговориш на она што го зборев за неговата игра во Интер која е просечна со повремени блесоци, затоа реков, цитирам
Ти се што истрола овде у твоите постови сум ја и некои малумни споредби со Мурињо, односно, буквално НИШТО не кажа, т.е. не, Се што кажа а беше одговор на моите постови беше следново, те цитирам
Од една страна тука удри на муабет дека не играл добро за Македонија, од друга дека Макеоднија губи со неговото играње, кога некој се обиде да ти исцрта факти и факти зашто е тоа така, и да ти го постави прашњето што тоа НИЕ губиме што тој игра за МКД, ти и твоите 27 години ми викате '' ти прозван си ? ''
Ае. :tv:
p.s. А и кој рече дека ја сум задоволен од неговата игра, ама за разлика од тебе ( и твоите 27 години ), ја не сум доволно глупав за да очекувам од него да не води кон нови успеси, не сум доволно глуп за да во него гледам фудбалски лидер и играч кој може да ја направи разликата на терен, поготово не кога Јонуз е селектор и кога мак.фудбалот е ништен ко никогаш до сега.
Па ти и твоите 27 години тогаш не би требало да имаат никаков проблем да одговорат на овој мој пост.
Но, за жал, бидејќи искрено очекував ( конечно ) нешто паметно да видам од тебе, поготово сега кога ете дознав дека имаш дури 27 години, ти ми реплицираш со ова ; oва и сега ова од погоре, читај ништо, ти и твоите 27 години на оној мој првичен пост буквално ништо не одговорија, нит имаше одговор на она што ти го цртав а е факт, а тоа е дека Пандев никогаш нит бил нит е нит ке биде лидер на екипа или национален дрес и за наша жал не е македонскиот Меси, дека Пандев секогаш се шлепал уз квалитетни соиграчи ко што тоа го правел и Флечер во Манчестер Јунајтед ( затоа и он има разлика во игра у Јунајтед и Шкотска ), ниту знаеше да одговориш на она што го зборев за неговата игра во Интер која е просечна со повремени блесоци, затоа реков, цитирам
аналогно на ова, нит имаше одговор за неговите проблеми со реализација кој ти се посочени што и 1 Стиви Вондер може да ги види, ниту не најде за сходно да одговориш на она со давањето максимум, односно, пак, се цитирамОтвори било кој странски интер-форум ( италијански или англиски, а не македонски и ке видиш колку фановите на Интер го критикуваа и скоро сите беа во согланост дека е надвор од форма и тоа дебело.
Сите овие мечеви беа пред и по дуелот со Ерменија и Словачка, тоа е едно, и друго, зашто со тоа детско размислување терате, кога се знае дека во фудбалот давање на максимум под дифолт не значи и добра слика на терен.
Пандев во Интер демек не паѓа на секој дуел ? Пандев во Интер демек прави соло пробиви и издржува минимум 3 стартови по ред ? Викам ја, вие Меси го правите и после разочарани сте кога ке го видите како игра лошо за Македонија ...
Пандев само 1 единствен меч го изигра добро сезонава, а тоа е дуелот со Палермо и толку, се друго беше тежок просек.
Што направи лани кога излезе очи во очи со Дида ? Што направи лани кога имаше подобра ситуација од пенал со Наполи ? Што направи лани кога имаше добри шанси со Парма ? Што направи во ЛШ кога имаше зицер со Челзи и полушанса со Барса ? ...Што направи сезонава кога имаше неколку зрели шанси, пример со Палермо ?
Реализација нема, нит некогаш имал и тоа е тоа, не е он главниот финишер, нит бил во Лацио нит бил во Интер, а тука таков во тимот недостига па Пандев го правиме Ибра-стил на играч, од една шанса мора да погоди.
.Се согласувам дека Пандев не блеска за Мкд, али со тоа само се потврдува она што го зборев од погоре дека се шлепа уз квалитет, таков играч е. И по незнам кој пат, давање максимум на терен не значи по автоматизам добра слика на истиот, Мунтари на крајот од краиштата го дава максимумот секогаш за Интер па делува ко фудбалска пародија на фудбалер зашто тие му се можностите, ко што можностите на Пандев се такви какви што се уз Шумуликовски, Ристич и Тричковски, или Мазнов на времето
Ти се што истрола овде у твоите постови сум ја и некои малумни споредби со Мурињо, односно, буквално НИШТО не кажа, т.е. не, Се што кажа а беше одговор на моите постови беше следново, те цитирам
Толку, или незнам, можеби се држеше до постот на Нероазуро кој гласеше вакакажи ми каде си прозван!!!
Па затоа и ми вртиш некој безвезен и глупав муабет кој жалам, но не е аналоген на возраста која ти тврдиш тука дека ја имаш.Olaf после долгиот пост на Syn ти препорачувам да се скриеш некаде или воопшто да не се појавуваш на кајгана бидејќи сите твои постови анти-пандев ти пропаднаа како вода...што да напишам за овој случај ќе биди излишено и надвор од контекст !
Од една страна тука удри на муабет дека не играл добро за Македонија, од друга дека Макеоднија губи со неговото играње, кога некој се обиде да ти исцрта факти и факти зашто е тоа така, и да ти го постави прашњето што тоа НИЕ губиме што тој игра за МКД, ти и твоите 27 години ми викате '' ти прозван си ? ''
Ае. :tv:
p.s. А и кој рече дека ја сум задоволен од неговата игра, ама за разлика од тебе ( и твоите 27 години ), ја не сум доволно глупав за да очекувам од него да не води кон нови успеси, не сум доволно глуп за да во него гледам фудбалски лидер и играч кој може да ја направи разликата на терен, поготово не кога Јонуз е селектор и кога мак.фудбалот е ништен ко никогаш до сега.