PSN Game Sharing

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување
Хехе, ќе ја пробам вечер.

Aко сака некој за месец-два да ја земеме Портал2 по пола цена. Јас ќе ја активирам Steam верзијата, а другиот ќе си ја игра за ПС3. Interested?

Aко сака некој за месец-два да ја земеме Портал2 по пола цена. Јас ќе ја активирам Steam верзијата, а другиот ќе си ја игра за ПС3. Interested?

Претпоставувам дека PS3 верзијата ке биде на свој steam account и само преку тој ќе може да се игра на PC... Може и нема да биде така, ќе видиме.

Така ќе биде. Во исто време не ќе може да се игра на ПС3 и ПЦ онлајн. На ист Стим акаунт ќе се регистрираат.

Видеово кажува друго

Во упатството на PS3 верзијата пишува дека треба activate product on steam така да изгледа доаѓа посебен клуч за активирање на steam.

Хмммм, тешко дека ќе е така. Еве коментар на Youtube.

You can't buy the PS3 version, sell it and still play it on PC!
Your MSN account gets tied to your Steam account. You can't play on both platforms simultaneously! Hence... you can't sell the PS3 version like this dumbass suggests!

Иначе мака ми е да барам дали е ова вистина. Како и да е, ако е вистина, ќе земам и јас една копија :)

Продавам Infamous 2, Assassin's Creed 2 + DLCa, Assassin's Creed: Brotherhood + DLC.

Awwww. Добро барем двајца ќе можат да делат :)

Nekoj zainteresiran za delenja na PSN+?
US PSN dava 15 meseci Plus za 49$

Немој такви долготрајни понуди да земаш. Се заебав јас така. После 7-8 месеци дечкото си го смени пасс-от за акаунтот. Не ти се сиг. тие понуди. За истата цена мислам го земав. Освен ако не планираш ти да го купиш сам, а не преку некој трет од друга држава..

Se prikluciv na Angliskiot PSN+, sam.
Zasega e super. Momentalno igram Vanquish i Sleeping Dogs. Za vo Mart se najaveni Dead or Alive 5 i sto najmnogu me raduva....Dosega za Vita gi imam na raspolaganje Uncharted Golgen Abyss, Wipeout i Gravity Rush a vo Mart je davaat i MGS HD....
Te teraat da zemes Vita so vaka dobri ponudi :) Zdravje na leto ke mora da se zeme i Vita

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom