PSN Game Sharing

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување
Split Second и Move Heroes излегува на ПСН. Заинтересирани, ПП.

Оваа недела излегува Dungeon Hunter Alliance. Заинтересирани ПП.

И мене сметајте ме ако успеам да продадам некоја од игриве, ако не ништо.

Акаунт со следниве игри:

Section 8
Marvel vs Capcom 2
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix

Цена: 400 ден.

Ахх кој ме тераше на глупости да фрлам пари. Дај па што е со нашиве, толку да неможе игра да продадеш. Еден другар од Хрватска (ради него ја купив Crysis -.-) ја продал за 55 евра, јас неможам ни за 50 тука ...
PS: Варго купи ја веќе БО !! Многу е интересно кога ќе фатиш zombie night marathon со некој, до сабајле можеш да се заборавиш :)

Ахх кој ме тераше на глупости да фрлам пари. Дај па што е со нашиве, толку да неможе игра да продадеш. Еден другар од Хрватска (ради него ја купив Crysis -.-) ја продал за 55 евра, јас неможам ни за 50 тука ...
PS: Варго купи ја веќе БО !! Многу е интересно кога ќе фатиш zombie night marathon со некој, до сабајле можеш да се заборавиш :)

Брат во моментов имам на друго да трошам пари..........а за БО ако ја начекам на старо околу 2000 и нешто би ја земал.........но не давам за нејзе 3000 +/- 200......подобро Homefront би ја земал за тие пари.

Да, имаш право. И јас се мислев да ја зимам Homefront ако успеам да продадам некоја од овие. Мене баш ми се допаѓа Homefront, да не одев по паметот на други луѓе таа прва ќе ја купев ама ете глуп. Многу ме потсеќа на Батлфилд поради тоа ме влече.

Ја земав Dungeon Hunter Alliance. Немав време да ја пробам, али брат ми ја изигра малце. Супер изгледа, доста појака е од Android верзијата.

Ја земав Dungeon Hunter Alliance. Немав време да ја пробам, али брат ми ја изигра малце. Супер изгледа, доста појака е од Android верзијата.
Без Ко-оп , ко да не си ја играл. Ептен јака е со 2ца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom