Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Игнорираш и бираш приоритети. Признај! Оти е помлада, нели? :icon_lol:
Ај додека го чекаме Ставрогин да се појави еве една за загревање нешто како предгрупа.

Првпат ми падна в очи пред година и нешто со ултра либералните ставови и милитантно феминистичките изјави од типот ,, ке го обесам на дрво за јајца,,. И покрај таквите ставови (на зафрканција разбира се) ако некому на светов му треба добрина нека се обрати кај Анфем она има на лагер секогаш и во доволни количини за сите. Башка секогаш е на страната на послабиот. Барни во таа серијата еднаш им плачеше на женски за да му дадат. Ако некој е заљубенво Анфем нека проба со стратегијава. Не гарантирам успех али боље да и плачеш отколку да и речеш дека си банкар.

Инаку пошо одамна нема напишано дека некому би му ги закачила на дрво човек може да претпостави дека рашила да се зауми и дека се смири и сега си е мирно чупе кое плете, везе и се смешка. А и да напише старите велат дека куче што лае не каса нели. Ок можно е веќе да и досади од тие работи, но тоа што одамна нема мислење во темите за анархија и слично каде се кара со разни тролови, а од друга страна победува во наптревари за готвење додатно ја потврдува тезата дека веќе престана да верува во пропаднати идеологии и дека и е јасно оти сите ние сме едно обично ништо и светот нема да се помрдне за милиметар во следните илјада години. Значи зрела е за брак. А брак е нели најдобриот спас за сите лудости и причина за сеир од страна на тие што ги паметат ултра либералните постови. Наравно овој параграф ќе направи ерупција во неа и во следниве неколку месеци ќе проба(неуспешно) да ме прави лом по темите што не носи до следната карактеристика. Инает. Има инает. Што не е воопшто лоша работа пошо инаетот нели мотивира. Додаток со тоа што е борец и има храбро срце (барем зад компјутер, во живо се надевам е исто) е одлична комбинација. Само треба да се искористи во правилна насока. Значи повторно доаѓаме до заклучок дека треба брак.

Друго: има добар вкус за музика и добар смисол за хумор. Разбрана е, васпитана, вредна.

Повратна анализа ќе има?

leandra лигаво е да ти побарам јас? :cool:

Ќе започнам со стихови:

„You're the night, Lilah. A little girl lost in the woods.
You're a folk tale, the unexplainable

You're a bedtime story. The one that keeps the curtains closed.
I hope you're waiting for me cause I can make it on my own.
I can make it on my own.

It's too dark to see the landmarks. I don't want your good luck charms.
I hope you're waiting for me across your carpet of stars.
You're the night, Lilah. You're everything that we can't see.
Lilah, you're the possibility.

You're the bedtime story. The one that keeps the curtains closed.
And I hope you're waiting for me cause I can make it on my own.
I can make it on my own.“

Никогаш во центарот на случувањата, далеку во позадина можеш да ја најдеш КафеДелМар. Не мораш да ја бараш, ја чувствуваш нејзината енергија. Лик кој никогаш не се конфротирал во повеќе од два поста, лик кој едвај има 4000 напишани пасуси од 2007 година, а сите имале желба да ја запознаат. Неверојатна енергија, неверојатна стабилност и чувство на сигурност. Нејзе можеш да и кажеш се и да бидеш комплетно сигурен иако ни еден ден не ја познаваш дека тоа е зачувано. Верувам дека во позадина по приватни пораки делува и како исповедилница.

Интересно е нејзиното појавување на Кајгана, да видиме како е воспитана пред се:

''Сенки'' од Милчо Манчевски

Иако сум нов член би ве замолила доколку знаете да ми помогнете т.е одговорите дали некој има информации колку е картата за премиерата утре на "Сенки"?
Ти благодарам за велекодушниот прием:wink:.
И мене ми така мириса работата,а и сигурно нема да е цена-глава боли:wink:.Сепак фала:wink:
Фала фала:wink:

Сепак знае дека од фала не се живее, тоа е добро. Секогаш наоѓа време за:

Лик кој јасно знае што сака и што не сака:
Кога ги мешаат фрекфенциите на приватноста.

Тие се границите.Тоа е кажано уште во самите почетоци. Да ја разгледаме од аспект на искуство:

Ах, треба да се забранат сите романчиња што се помали од 20 страни во кои што љубовта победува.

Не треба да пишува детали, доволна е една реченица за да сфатиш со кого разговараш. Ако не сфатиш твој проблем:
Многу малку луѓе ме сфаќаат онака како што го имам кажано или онака како што треба да бидам сфатена.Јас уживам во комуникацијата меѓу редови,монотоно ми е да нацртам се ,ми се потрошија боите веќе.

Затоа со сите оние кои не можат,не сакаат или едноставно не знаат како да ме сфатат,не се ни обидувам повеќе.Едноставно оставам да ме сфатат како што сакаат зошто и така не вреди да се троши здив, а и смешна сум си кога ќе се фатам себе си како трошам енергија на буквални луѓе.

Оние кои ми значат, умеат и меѓу редови а и меѓу цел текст да читаат:icon_lol:.

Ако продолжам во овој стил ќе те опишам како совршена личност. Тоа ќе те навреди. Скромност како одлика. Недоволна храброст како критика:
Некогаш и за тие изговори постои изговор.

Понекогаш се купува време за храброст,па се користи изговорот како средство со кое се мисли дека работите би заземале подобар тек за да се избегне вистината,која во моментот е премногу релативна како таква.

Изговор+изговор = лага

Така математички може да се претстави.
Премногу се форсирам,за било што сакам одма да го решам,сума сумару не сум трпелива:toe:

Не си. Али животот те носи во ситуација да чекаш, па тоа те иритира оти се повторува. Јебеш га драга моја, цел живот сите нешто чекаме. За да не се осеќаш како мармалад во оддамна заборавен подрум. Или:
Си ја осеќам главата како во полуотворена кошница со оси.
Сите не можам да ги задушам, ама таа што ќе ја дофатам ќе плати за останатите наоколу или па неспретно ќе ја затворам кошницата и ќе останам така.

Еден ќе плати за сите.

Едноставно неможам да најдам негативна нота во твојот лик. Тоа е толку смирено, исполнето со џез, прозни текстови, одбрани зборови, кулинарски рецепти. Јас навистина незнам дали некој на форумов има за тебе лошо мислење или да те спомене во лоша конотација. Можеби освен оние кои си ги откачила по пп да не замараат, а такви верувам имало многу низ годиниве.

Еднаш оддамна напиша како се гледаш во иднина:
Среќна.Мотивирана...:wink:

Потруди се да биде така, имаш 1001 причина за да биде така.

За крај да поуживаме во еден текст кој ми е мене драг чепкајќи низ мислењата и една песна која може да го долови ликот КафеДелМар:
Додека вие заспивате, јас неколку пати веќе го силував листот за да напишам што се случува овде, од другата страна на јорганот.

Исто е мазен и од двете страни, само што понекогаш заборавам како го местам за пред спиење, па вечерва си ставив розев конец за да знам која страна треба да ја гушнам.
Имаше една многу стара жена на улицата во која живеев како мала и секое утро додека го миеше своето лице во дворот, му зборуваше на јорганот. Заедно излегуваа да го пречекаат денот, ко небаре тоа беше старец со топол леб. Јорганот висеше на ладната тараса, а таа го галеше .. му се одолжуваше за присуството секоја вечер.
Никогаш не видов кога го внесува внатре за да го стопли ...

Додека вие заспивате, јас не успевам перницата да ја наместам. Сум ставила некоја нова навлака, рачно е везена ама завршува со една бубамара во лет и постојано ми влегува во трепките за да останам будна. Што сум и виновна јас што без нејзина дозвола завршила на моето лице и таму треба да остане вечерва...
Како мала секогаш се лутев кога ми ја менуваа навлаката, мислев дека тоа е предавство на сонот. И кога и да го почувствував мирисот на штиракот, знаев дека е време за нови соништа. Дека вдишувам чисти сокаци во ноќта.

Додека вие спиете, јас немо стојам за да ги гледам вашите соништа ... да ги местам вашите перници, за да не залута бубамарата барајќи поубаво лице ... да ви го додавам јорганот, за да не ја збуните страната со конецот...
Оваа вечер додека спиете, јас останав без мирисот на штиракот...

leandra сега не можам да глумам лажна скромност, што убаво ми дојде. :pipi: Фали оној емот кај што те бакнувам и требаше овде да стои ама должам кафана или барем дел од кафана. :))

И баш ти фала што ме врати толку назад низ постовите. :)

leandra сега не можам да глумам лажна скромност, што убаво ми дојде. :pipi: Фали оној емот кај што те бакнувам и требаше овде да стои ама должам кафана или барем дел од кафана. :))

И баш ти фала што ме врати толку назад низ постовите. :)

Доволно е дел од кафана и повратна анализа кога ќе ти е досадно да си ги урамам зборовите :)

Леандра
Бугарите ги мрази и под машки полов.. ги гази,
орките исто така многу ги милува
да даде Господ, Мандинго да ги силува.
Нешто као одприлика со транспорт работи
на грциштава сака да им го збаботи.

Бот

Леандра релативно точно те погали малце, со најголемиот дел од нејзината анализа се согласувам.
Знаеме дека си од Струмица, тоа веќе не спаѓа во приватни работи кога сам си го изјавил. Местоположбата е многу битна кога се анализира некого, не е исто дали некој е растен и живеел во Менхетен или во Амазонска џунгла.
Струмичани и струмичко се во принцип тешки сељачишта од оние класичните. Не дека целата држава не ни е таква но кај струмичани е тоа најмногу застапено по глава на жител. Град кој нема ни свој народен херој, поет, трудбеник, мајстор во било која сфера па мора на плоштадот да го става Гоце Делчев, а гимназијата да ја крсти Јане Сандански оти по географска проксимити он им е најблизок, а нема кој друг. Колку за информација, ривалско Берово кое е едно 10 пати помало ги има двајца: Димитар Поп Георгиев Беровски и Дедо Иљо Малешевски. А што да се очекува од град во кој главни и познати фаци се
Лазо Д'лгио
401186864_640.jpg

Ќиро илјадарката

Гоки од Муртино

Кељав Ќиро и Чаршиските фраери

Гоце Арнаудов кој сите си го сакавме, јас може и најмногу, ама дека бардот Бог да го прости си беше сељак, си беше (мислам дека не е потребно како доказ да приложувам слики од неговиот стајлинг а и од интервјуата по телевизиите), ондак Ленче Дедејска (Кукич)

hqdefault.jpg

енд ласт бат но леаст Коста Бургов и Марјан Танг'чев

Град во кој лицето на градот, сублиматот на се што претставува Струмица и струмичани и човек кој се смета за локален херој и авторитет е вај

zoran_zaev.jpg

Препорачувам да не преминете бегло преку сликите и линковите за да добиете детална слика за Ботовото поднебје. Секако има и исклучоци Вокерка, храбрите 5 студенти кои гомната комунистички ги убиле, тук-там уште некој but that's pretty much it. Ги бива за бизнис, ама за оној простиот како орките купи-продај, да му кажеш на струмичанец да се компјутерзира и да си тури некој софтвер за датабаза за полесно да го води бизнисот е како да си му извадил лук на вампир. Татко ми најубаво ги опиша-Сине, струмиџанец ако треба леб нема да јаде, ама најновото БМВ ќе го има за низ град. Плус 300 секти има таму од што се лесно подводливи па ако е барем малку паметен Иван Исцелител треба хедквортерсот да го префрли таму. Сељаци и курчаџии. Колку ли пати во 9-ка, Селект, Мафката, Булевар и свадбите во Сириус Хотел сум се прашувал да не сум случајно во спот на Планета Пајнер телевизија. Некој ќе каже дека премногу сум пишал за Струмица и дека тоа нема врска со личната психоанализа, но тоа е само навидум така.

Во таква средина е растен Бот. А во таква средина каде што класичниот сељак владее, оној оципелениот многу лесно се препознава. Лесно му било на Бот да се позиционира во такви услови на село без кучиња. Сигурно уште како тинејџер ја согледал ситуацијата и си рекол-Ха, сељаци ниедни, јас не одам во Шабано во Дабиле да се тепам секој викенд, јас гледам смарт мувис од Дејвид Линч, јас не ја слушам Преслава туку Рејдохед, јас не само што знам да го изговорам зборот оториноларингологија без да се здткам туку и го знам значењето, јас сум попаметен од вас и мене куро ме е Титаник (види горе линк-Чаршиските фраери-Ќељав Ќиро). И Бот најверојатно бил во право. Во средина како гореопишаната (затоа и толку се задржав на тоа) секој со 2 грама мозок е капацитет. А да бидеме искрени споредено со Бургов, Бот сепак е капацитет.

И тука настанува заплетот. Кога човек со дијагностицирано малокурие сфаќа дека за некоја нијанса отскокнува од средината во која се наоѓа, веднаш тука ја наоѓа својата шанса за барем психолошко задоволување на тој недостаток. И тука ја гледаме неговата еволуција. Од детенце и кантерче, доаѓаме до денешниот Бот, надпросечниот струмичанец кој си го присвојува правото на гомнојадец затоа што мисли дека има бекап да моча од врвот на оџакот на Ќерамидница. На почеток многу посуптилно за да не излезе дека е апла струмичанец, но со тек на време видувајќи дека нема препреки (i.e. Никој не се нафатил да му направи квалитетен шат даун) и се поотворено. Самодовербата на Бот моментално е 10/10 неговата перцепција за својата репутација е овер 9000.

Бот е од онаа генерација скокајкуриња од кои лично имам аверзија. Одлики од 20-26 години, fast educated, преполнети со цинизам, идолизација на фаци ала Доктор Хаус, неретко напумпани со идеи дека можат да влијаат на цивил енџенирингот во државата па се групираат у разноразни МОФ-ови и секако тешки курчатори. Репетиција и реинкарнација на генерацијата икс воловите. Погледенете му ги само другарчињата на форумот и ќе сфатите дека сите спаѓаат во овој опис. Секако книга немаат фатено, фаст-фуд, фаст еџукејшн генерација, учена од Википедија и интернет. Но Викпедија не може да ја замени вистинската книга. Википедија е само абстракт на тематиките. Генерацијата на Бот вклучувајќи го и самиот него мислат дека само затоа што отишле на интензивен двомесечен курс по странски јазик можат да му се курназат и на човек кој цел живот го посветил на тоа, оти така ги галеле од дома. Брза храна, брзо образование, никакво трпение и почит кон ништо. Посветете само недела дена во едукација на некоја тематика каде што Бот убаво се фасадира со фенси зборови и фрази, предизвикајте го неговото мислење и ќе сфатите дека станува збор за еден убаво декориран леген кој на жалост е празен. Тој и пријателчињата. Во една крајно неформална заедница и дискусија како што е форумов, склопување на реченици и фрази како да се работи за некој академски труд како онаму каде што Леандра го цитираше е одлика само на курчење. Бот е класичен бот, оние од Кантерстрајк. На првата игра ќе ти направи хедшот, а веќе на втората и сите наредни кога ти веќе си се уходал го гледаш заглавен со другите ботови еден врз друг, каде што почнуваш прво да се смееш едно пола саат на тоа колку се ботови а после тоа го утепуваш со нож ем оти нема сврха да трошиш куршуми, а и поради тоа што е поинтересно. Не го личи на бебето да му го змеш кендито со пушка ебаго.

That's bot for you. Не би го класифицирал уште во графата куртони, но дефинитвно се движи натаму. А луѓе малку надпросечни а многу ископлексирани постануваат како овој тепач на жени на паркинг

FrckoskiIzjava01.jpg

Ботче, не расте курето со Кјубрик сине. Курето расте кога ќе станеш маж, а овој на сликава горе е сеуште куртонче (со демунитив) на негови ваљда 50 и кусур години. Да се надеваме дека нема да тргнеш по неговите стапки.

Значи на крај, сепак си струмички сељак. Но... суптилен од оние јас што ги опишувам. Класичните вадат тунирани БеЕмВиња и најнови смартфони, ти вадиш плиток но туниран вокабулар од истите причини. Не би требало да имаш проблеми со жени, они паѓаат во последно време на такви демек цврсти непопустливи смартасовци. Плус и во Струмица се 5 на 1, и да не сакаш ќе те најде некоја. Среќа што тој аспект ќе ти биде покриен иначе ќе беше многу понеподнослив од она што си сега. Но струмичани и покрај тоа што се сељаци се сепак добри и фини луѓе. Ти не си. Или....

Има една работа која те пере, ама тоа само во мои очи и крајно субјективно, а тоа е моментот дека прифаќаш директна комуникација и хумор на своја сметка. Тоа го заклучив кога еднаш те чепна еден член со кој заедничка осбина ни е да не сакаме курчатори. Јас не сум имал проблеми со луѓе кои колку и да немаат усул за некои работи се додека го почитуваат правото на реципроцитет, ама тоа е само моја лична преференца, објективно гледано тоа не те пере и не те прави помалку теле од она што реално си. Станис истовремено му ги сече прстите на Давос дека е шверцер, а го прогласува за витез. Добрата работа не ја покрива лошата и обратно. Затоа го сакам Станис, омилен лик ми е од ГОТ.

Горе ставив едно или со 4 точки за да не ми седи џабе приватниот ми лектор кој и така нема попаметна работа во животот. Имаш некоја добра, хуманистичка, несебична жичка која ги оделува непрокопсаните деца од мажите, но ја имаш многу малку за да претежнеш кон вториве. Таа не е жичка на покорност, на папучарство или на мекост, туку е жичка според која асалните луѓе односно мажи се раководат без притоа да дозволат да бидат ебани. Многу, многу скришна ама јас ја приметувам меѓу редови. Ја потиснуваш оти не е кул да ја имаш. Знак на слабост е, не знаеш како треба да ја хендлаш, ако ти ја приметат одма ќе те распнат другарчињата со кои си гледате Саут Парк и се восхитувате на ин јур фејс хуморот. Што е многу иронично, бидејќи од анализава која ја направив како што ја направив можам да се кладам дека ќе ми испокликаат лајкови баш тие пријателчиња твои во чии очи јас ќе бидам многу кул поради пишаното, а тебе нема да испуштат да те чепнат на скајп, ФБ, ПП или кај кур и да си се триете меѓусебно со реченица од типот на-А, овој Суси како убаво ти го бапна бе њот хахаха, тотално прмашувајќи ја поентата на анализата, потег со кој ќе ми го потврдат комплетниот опис што го направив горе за нив и тебе. Освен можеби сега пошто го пишав тоа, па намерно нема.

Како да ти сумирам-Да имам некое скапо блу реј це де од омилениот ти филм каде што има миљон интервјуа, бихајнд д синс, скратени сцени, дајректорс катови и слични термини од твоето поле на интерес и да ми го побараш би ти го дал, затоа што верувам дека чесно ќе ми го вратиш. Ама дефинитивно не би садел краставици со тебе. Во преносната смисла на реченицата де, знам дека за букавалната си експерт, во гените ти е.

И за крај, тоа што си се пишал за женско не знам дали ти е некој глуп тип на хумор со кој јас и другарите се заебававме со други луѓе на мирц кога бевме сТредно или ти е нешто друго ама што и да е само го дополнува моментот на празен леген. Во таа чест ќе завршам со пригодна песна за ситуацијата како поука:

Уф, темава може комотно да се преименува "У змајевом гнезду". :)

Sussaro leandra AnFem....би ми било чест да слушнам мислење од било кој од вас, за моиве неколку години на форумов. :)

wot
ме фати некој инат
копиљ, ај да те видам, чекам од тебе
i double dare you motherfucker
speak now or be a bitch
tumblr_lkusi7AAxP1qbvzfi.jpg

*Едитирано од модератор. Слики од Samuel L. Jackson не смеат да постираат членови со помалку од 15 000 мислења.

Мени неко, али онака ин јур фејс бич!

Ја прочитав анализата на Анфем и ме испровоцира да те анализирам од причина што таа не успеа ни да загреби на површината во вистинскиот Форест Гамп.
Не читам стари мислења од причина што имам веќе оформено некое мислење за тебе и само ќе ми прават проблем, затоа ќе пукам со арсеналот што го имам на веќе постоечкиот твој бункер па ќе кажеш колку сум го разурнал на крајот.

Форест Гамп е најс гај.

Да навистина Форест Гамп е добар дечко и не само на форумот, туку и во живо.
Да се разбереме далеку од она идеална слика што ја остава на форумот, но сепак тоа е тип на човек кој ќе и помогне на старица која што преминува улица, човек кој ќе му даде едно парче леб на питач, но Форест Гамп не е човек кој цврсто застанува зад праведноста во живо како на форумот ако со тоа има некакви шанси да си го загрози сопствениот комфорт.
Ако 20 рамковни браќа претепуваат едно дете во автобус, Форест Гамп ќе седе мирно на задното седиште и гледа својата работа и нема безглаво да тргне да го брани детето.
Ниту пак Форест Гамп би згрижил 20 кутриња во неговиот двор и би се грижел сам за нив во случај ако останале без мајка.
Да, Форест знае да потегни иницијатива и би се залагал жолчно за некаква кауза, но нема големи лидерски способности да се обиде сам .
Ако некогаш би бил стрип јунак, тогаш тој ќе биде оној сајд кик како Робин, Гручо, Чико, Обеликс, Јава итн.
Форест Гамп е тежок конформист во живо, се обидува да му излезе на пресрет на сите и се согласува или пак ги премолчува сите оние ставови на луѓето кои не му се допаѓаат. Затоа Форест нема непријатели во животот, барем така изгледа навидум.
Од една страна тоа е добро, но од друга страна Черчил знае да кажа дека човек што нема непријатели, никогаш не зазел став во животот.
Од тие причини Форест има проблеми да најде и задржи вистинска жена во неговиот живот, заради неговиот конформизам тој најчесто влегува во онаа "пријателска зона" или пак по кратка врска девојките се решаваат да го напуштат. (Навистина не знам ништо за приватниот живот на дечкото, па затоа ова е само некоја моја инсуинација)
Форест Гамп е одличен работник, ако некогаш би се решил да отворам приватен бизнис тој би ми бил еден од првите избори.
Сите негови 10к мислења се одмерени, педатно граматички напишани и на вистинско место и време што е одлика само на човек кој е навистина солидно интелегентен и со љубов и посветеност работи скоро се во животот.
Најголемите стравови на Форест Гамп покрај здравјето на неговите најблиски е тоа што си мисли дека не е соодветно реализиран како личност на професионален и емотивен план и мисли дека неговиот капацитет е многу поголем од тоа што тој го прикажува во моментот и дека времето по малку за тоа почнува да му истекува што е одлика на амбициозна личност.

На крај да кажам дека Форест Гамп покрај неговите мани и доблести е личност која што е заслужува да му се случуваат само добри работи во животот оти има навистина добро срце.

Суси, скратено: сељакот може да излезе од селото, ама селото од сељакот не. :D

Од леа беше поблаг, иако вети! Можеби мојата 10/10 самодоверба збори, ама се изначитав комплименти.
Прво од многуте лоши сељак-сценарија сум одбрал најдобриот вид.
Второ, се тоа што не чини кај мене го препиша на околината и генерацијата. И на интернет другарчињата.
So, basically Im in the clear.
:pipi:

Но, форумската слика е таа, директно и точно. Нешто површно и од вистинската но толку е максимумот, поготово кога сме сите 40 годишни мажи претставувајќи се како девојчиња на интернетот.
Интерна шала е тоа што сум пишан женско, сметам дека сум го надминал средношколскиот хумор до толку, иако уште во транзиција. Секоја критика, дури и негативна е конструктивна критика, и се прифаќа. Ми влезе во поблаг Разиел стил и прилично интересно да се чита вака субјективно мислење. Ништо со кое не се согласувам па да сецкам параграф по параграф и објаснувам. Многу ми значи што нашетан човек ко тебе, клабер и боем, го акцентира кичот во Струмица, поготово кога со години го следи градот мит како „најдобриот ноќен живот“.

Како и увек, така и пак, ценам мислење. :)

Isak Keyten пак бе? Од еднаш не се станувало педер, ама од двапати.. ризично...
Има многу заинтересирани за правење, помина ада ерата, ќе се нафати некој сигурно. :)

Уф, темава може комотно да се преименува "У змајевом гнезду". :)

Sussaro leandra AnFem....би ми било чест да слушнам мислење од било кој од вас, за моиве неколку години на форумов. :)
Од телемити и религија не се разбирам, ќе ти остане поле на разгледување љубов, а тоа сигурно не сакаш јас да го анализирам :)

Од телемити и религија не се разбирам, ќе ти остане поле на разгледување љубов, а тоа сигурно не сакаш јас да го анализирам :)
Како ти ти е волја ;)

Ај една анализа удрете ми и мене баш да видам шо ќе излези ;)

leandra

Ова е тие вистински пример за политичар..ама наравно тука на форум
Таа е типка која те сожалува,но ти си мислиш те респектира...е тука сите кутрина паднале та жени та мажи.
Леандра точно знае што вреди,а што е крш..затоа внимавај.
Пази магија..се конта со сите бугари (демек патриота),а ваму сака шо побрзо да избега од Македонија контадикторно??(и сега се избацуе некој фанатак на леандра)..“Тии бе глуп си,оди лечи се,морон,деген,“....ама таква е нејзината моќ шо да прајме сега то е одлика на квалитетен политички форумски авторитет...

Леандра дефинтино не е типка шо кур му е двор му е,таа одвојува квалитет од кавнтитет,затоа ве советувам нејзинот “лајк“ може да биде онака рутински ради реда,а не дека нешто паметно напишавте.

Тo be continued,maybe..........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom