- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Јас сакам анализа
Биди сурова, те молам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакам анализаБиди сурова, те молам
![]()
Од Сатори сакаш, не од мене?
Таман си помислив дека ќе ми тргне бизнисот...
Не е ова тема за дискусија. You know the drill.
Бараш анализа, те анализираат, одговараш на анализираното. Толку. Ако анализата не ви се допаѓа, ве навредува или ве клевети)), пишете ми по пп, ќе ја тргнам (но и ќе морам да напишам на темава дека е тргната по барање.
За неупатените(и за да не се бришеме), треба да имате 500+ постови за да можете да барате анализа. Слободни сте да му направите анализа на некого, па тој ако сака може да ви врати.
Немојте да спамирате со барања да ве анализираат. Ако ве има два или повеќе пати на една страна, а никој не ви реплицирал дека ќе ве анализира, освен првичниот, сите последователни постови ќе се бришат. Затоа или стрпете се или спамирајте со анализи за други.
Зошто вакви ригорозни правила? Најмногу заради стара слава која е останата од времето кога темава имаше изградено реноме и на неа се пишуваа по десетина анализи на ден. Times have changed. И квалитетот на анализите не е веќе на така завидно ниво. Затоа, можеби треба да се разводенат и правилата. Па на крај да ја префрлиме темава во ЧДА. We shall see.![]()
nemam namera da polemiziram ., so vaka supraegotripovi., koi neznaat sho i kako kazhuva shutrakot., ............e sega za shi....iii., vo kratki crti samo vo edna rechenica analiza .,.......imash doma ama ti za,rgjala i potreben ti e nekoj., koj ke ti donese neshto sosema novo da te oraspolozhi i vrati povtorno vo zhivot.,.......ovoa smetaj go samo kako mal segment na analiza za tebe ., celosna i super skockana ti napravi stav., _., pusa
![]()
Си ме погодил ко пијан у кафана, мило ми еСо други зборови, што повеќе ве знае тоа повеќе е отворен да го искаже своето мислење на виделина.
За него важи она, „For everything there`s a season, and a time for every purpose under heaven“. Значи се води според Аристотел. Се` си има своја етикета, свое катче, свое време. Прифаќа многу од човековата природа.Прифаќа, но ако не му одговара, не се обидува да се прилагодува многу многу.
Тој нема никогаш да наметне мислење по пат на агресија или блиц криг тактика. Ќе го изанализира тлото по кое чекори, ќе ги избори своите трупи и суптилно ќе изврши саботажа во непријателските редови.
Тој со никој не би се скарал доживотно. Нему му е потребно друштвото, со него се осеќа исполнето.
За сопственото расудување, повеќе е потпрен на разумот отколку на сетилата. Емоциите ги крие во себе.
Знае многу добро да проценува карактери, да се вметне во муабетот. И тука многу добива во дружбата.
Тој има свои доблести, како верност, доверливост, принципи кои никогаш не би ги прегазил. И маани како инаетот, некогаш филуваните комплименти кои ве ставаат во мислење.
јасКандидат некој за да му чепкам по постови и да правам неверодостојни претпоставки?
Досадно ми е. А темава е умртвена.
Ај пробај кај мене....најлесно е....(прост,сељак,забеган,тежок трол...и сл)Кандидат некој за да му чепкам по постови и да правам неверодостојни претпоставки?
МенеКандидат некој за да му чепкам по постови и да правам неверодостојни претпоставки?
Кандидат некој за да му чепкам по постови и да правам неверодостојни претпоставки?
Кандидат некој за да му чепкам по постови и да правам неверодостојни претпоставки?
ajde na shutrakov ., ama onaka bez vlakna na jazik., ako si raspolozhena,,,ili nikoj ne me esapi,,,Кандидат некој за да му чепкам по постови и да правам неверодостојни претпоставки?