Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Crazy in Love делува како многу хармонична и смирена личност, но црвеното копче што може да го активира алармот кај неа се вика „неправда“. На неправди и се лупи срцето слој по слој. Идеалист е, затоа понекогаш окружувањето ја потсетува на кошмар. Вредносниот систем на Crazy in Love почнува и завршува со зборовите љубов и чесност. Мила душа е, не е злонамерна. Но сепак е злопамтило, зaшто болката што и се нанесува е посилна заради нејзината емотивност. Хуманист, човечен тип, разбран човек што мислам дека добро ќе се снајде во работата како делител на правдата. Несигурноста кај неа потекнува од тоа што сака да живее во далеку поправеден свет од оној кој секојдневието и го дал, па затоа често пати си вика „Абе ја да не нисам одавде?“. Но сепак, подготвена е за правда да даде глава, попрво одошто да си ја наведне во неправда.

од секогаш сум сакал некој да ме анализира и искрено да ми каже ;) иако сите велат дека сум тешка личност.

Исто и јас сакам една анализа ако може.. Знам оти скоро и не ме знаете, ама ај да видам дали ќе се нафати некој :):)

Дали некој од вас е доволно вешт мене да ми направи психоанализа ? :X3:

Еве нешто интересно ( :
Ми ги правеле irl овие тестови, со затворени очи и се тоа многу се интересни, а сега најдов еден на scribd.
http://www.scribd.com/doc/345176/Psychoanalyze-Yourself

п.с. Му дужам анализа на Isak Keyten, добра ќе биде ! ( :
Ако некој има воља, нека ме праи мене <3

Во последно време некако луѓево погрешно ме перцепираат или јас погрешно Одамна не ми е правена психоанализа па еве кој има слободно време да ми удри една...психоанализа секако. Да видиме каков впечаток давам онлајн:)

Темава едно време беше една од најинтересните сега тотално замрена. Ајде се пријавувам да направам неколку психоанализи, рок 3 дена;)
НАПОМЕНА Се нафаќам да направам психоанализа на оние кои имаат постови во теми различни од играчница, ЧДА и спорт, инаку џабе трудот. Пишете во ПП, време е да размрдам малце сиваа маса:)

eve na mene napravi i toa tuka javno., nema zoshto ., po PP., aj sokrshi go mrazot., open poker psihoanalitka:)

Темава едно време беше една од најинтересните сега тотално замрена. Ајде се пријавувам да направам неколку психоанализи, рок 3 дена;)
НАПОМЕНА Се нафаќам да направам психоанализа на оние кои имаат постови во теми различни од играчница, ЧДА и спорт, инаку џабе трудот. Пишете во ПП, време е да размрдам малце сиваа маса:)
Јас неам скоро ич во играчница, по некое во чда, и ич во спорт. Повелај.

Ја сакам, ја сакам !!! xD
Ти прв. -.-
Mojaта анализа епска стана :D Епопеја :D

Ај кој не го мрзи,нека напише све најлошо за мене :icon_lol:
Не,најсериозно би бил благодарен.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom