ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Пљукање на некој е кога 50% е невистинито(барем јас така сваќам)...уште и прашуваш?:nesvest:
погледни ја самопсихоанализата што ја направи човече архангел оф дет го убив од плукање па се помири со тоа
Магде исто така и одозгора ми направи анализа
Само он не прифаќа критика ,мене не знам колку пати веќе партали ме направија па никому ништо ссамо он почна да цивка ,тоа не е блам?се прави дека е созреан а една критика не знае да прими
И тоа пази донџаз и јас бевме културни во моментов
А кога ја кажуваш вистината па колку и да е болна јас би ти се заблагодарил за искреноста.Не е така лесно да си се помириш со твоите лоши карактеристики кои сам не си ги согледуваш,но кога ќе ти опни некој вистината и кога троа ќе се позадумаш ќе ти стани јасно.Е сега некој како претходно анализираниот член одат со глава у ѕид.Дедо ми ги вика магариња(не е навреда туку споредба со нешто мн инаетливо).
Ако некој не можи да се помири со вистината и ако очекува сите да го фалат и величаат пред се нема да мрда од предогледало и нема да престанува со фалење на самоит себе.Претходно анализираниот член во мн од неговите постови сум го начекал како се крева сам себе и се велича,што е најгнасната особина...НЕКОЈ ДА СИ СЕ САКА САМ СЕБЕСИ ДО ТОЈ СТЕПЕН Е СТВАРНО НЕ ДРУШТВЕНА И ПРЕСЕБИЧНА РАБОТА.....
Марсовче мислам дека со твојата анализа ти беше преблага.
Не својствено за твојата лошотија:helou:
Поздрав до сите