Dark King напиша:
Најдобар сум во просечноста. Море и таму сум просечен....
О да.
И да знаеш дека сакав негде измеѓу да го спомнам ова, ама ај ќе почнам со твојата просечност.
Ти си човече кое се крие позади сечиј став само заради стравот од истакнување.
Си се навикнал цел живот да бидеш во нечија сенка, да не бидеш прашан за нешто, да бидеш игнориран и си научил да уживаш во тоа.
Сепак, ја имаш потребата од истакнување таму негде закопана длабоко во тебе.
Затоа се обидуваш да бидеш впечатлив на било кој начин.
Ставаш потписи од сегашниот тип..
Се обидуваш да дебатираш, се пикаш кај што немаш работа да се пикаш..Значи ете ја потребата за забележаност..
Но како почетник на кајгана, имаше недискутабилни постови и пишуваше на такви теми..Се плашеше дека некој ќе те нападне а ти нема да знаеш како да се браниш..Слабо стоиш со самодоверба и цврсти ставови..
Чисто ради проценка имам дискутирано со тебе т.е. ти имам контрирано, и интересно беше да те гледам како се повлекуваш и викаш “па добро...’’ “како ќе кажеш“ и сл..
Човек лесно може да ти наметне авторитет и да еготрипа на твојата несамодоверба..
Сум видела случаи каде што на некого му викаат дека е “тапа“, ама ти си веруваш во тоа и убаво ти е..
Едноставно нема да мора да се замараш со другите ставови ако сам си веруваш дека си тапа..
Тајтлот ти е убиствен..
Не знам дали повеќе ти го убива егото или интересот на некого да кликне на твојот профил..
Контрадикторно на ова е што си запишан на факултет каде што инвентивност и креативноста се најбитна работа..
Значи дека не многу се интересираш за факсот туку си запишан за да имаш факс..вич сакс со оглед на тоа дека ова треба да го работиш зцел живот..
Дали имаш желба за целоживотно измачување?
Дали ти тоа покажуваш знаци на мазохизам мај диар?!
Инаку да..
Ти си може најлошиот дудлаџија шо го знам..
Немаш пристап кон ниту една девојка..барем не правилен.
Ако почнеш да и дудлаш завршуваш со неа како другар зашо си меко суштество кое на девојка нема да и покаже мажественост туку ќе и даде поддршка и разбирање..
Жените сакаат лудост, акање од земја..Ти тоа не сум видела да го поседуваш..
Само како другар ме сакаш? Сигурна?
Јас повеќе не те гледам така...
So...what else is new..
Не знаеш да контрираш, да се спротиставиш..
Да зеам пред сите да ти докажувам дека црното е бело нема да се обидеш да ми контрираш..Т.е. ќе се обидеш..ама нема да успееш..
Е не, не е тоа затоа шо јас сум тврдоглава, туку затоа што си факинг скерд..
умм..
Ти си ми пример за емитирање..
Ако видиш дека нешто е прифатено и интересно, одма ќе го искористиш негде.
Ај ако сакаш прекини!
Не е забавно, остава впечаток на ванаби интересен...а знам дека моеш повеќе од тоа.
Другоо..
типичен пример за едипов комплекс..
Ти кажав еднашка и еве пак..
Не ми е баш нормално да имаш татко со негова професија а да се декларираш како она што си..
Со тоа се обидуваш да му се спротиставиш на авторитетниот ти татко, кој предпоставувам дека не го мисрисаш многу, се обидуваш да се докажеш дека размислуваш со сопствена глава и дека не може он на тебе да ти каже у шо веруваш..
Бла бла...
И така дарки..
Живееш у темен свет..досаден свет..
излагај од таму пошо можеш ти да постигнеш и повеќе..
П.с.
Замисли ова го откопав од тајт, потпис и 2 поста..
Шо ќе се десеше да копав повеќе постови не знам